Assassin's Creed Valhalla updates gaan langer duren

  In de toekomst gaat het langer duren voordat er Assassin's Creed Valhalla updates uitkomen. Zo maakt het team achter de game bekend in een blogpost. Dit heeft te maken met de vele problemen die vaak nog gevonden worden na het uitbrengen van een update voor de open world game.

  Ubisoft Montreal heeft toegegeven dat er nog te vaak problemen zijn aan de hand van het uitbrengen van updates voor Assassin's Creed Valhalla. Dat de updates ondermaats zijn, is volgens het team dan ook terechte kritiek. Daarom heeft het team beloofd in de toekomst meer tijd te spenderen aan het verfijnen van de updates om beter aan de verwachtingen te voldoen.

  In de blogpost wordt het volgende geschreven: "Onze spelersgroep staat aan de basis van alles wat we doen en we streven er altijd naar om je te voorzien van de beste ervaring. Dat gezegd hebbende herkennen we dat sommige van onze recente updates niet aan de verwachtingen hebben voldaan, of aan onze standaard."

  Assassin's Creed Valhalla updates releases op de schop

  Eerdere patches brachten bijvoorbeeld features waar fans om vroegen die vervolgens niet goed ontvangen werden of zelfs nieuwe bugs en glitches die daarna met een hotfix opgelost moesten worden. Om de verwachtingen beter waar te maken en de kwaliteit te verbeteren wordt nu de ontwikkelingscyclus van de updates voor de game een beetje aangepast. In plaats van een rotatie van vier weken wordt overgestapt naar een cyclus waarbij vijf weken uitgetrokken worden voor het maken van updates. De Wrath of the Druids DLC werd hierom ook uitgesteld vorge week.

  Om verdere transparatie te geven richting spelers zijn de plannen voor de toekomst ook verder onthuld. Zo komt er in april een tijdelijke oplosing voor een bug die vissen van de kaart laat verdwijnen, waarna een definitieve oplossing in juni komt. Ook wordt gekeken naar problemen rondom de quests "In the Absence of an Ealdorman" en "the Pig of Prophecy". Een korte tijdlijn daarvan is hieronder te zien.

  Assassin's Creed Valhalla spelen met XGN!

  Laat ons weten wat je van de stand van zaken vindt in de reacties hieronder. Natuurlijk kun je er ook lekker over kletsen met ons als je ons volgt op Twitch, waar we Assassin's Creed Valhalla binnenkort ook gaan spelen. Zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen en weet wanneer we zelf met de open world game en de nieuwe DLC wanneer die uitkomt op 13 mei.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.