Reageer en Win: Dolmen voor PS5 en Xbox Series X/S!

Article
vrijdag, 20 mei 2022 om 17:00
dolmen headerf1653055602
Deze week kan je een gloednieuwe game aan je next-gen collectie toevoegen. In de Reageer en Win geven we namelijk de actievolle science-fiction game Dolmen weg voor de PS5 en Xbox Series X/S!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op drie exemplaren van Robo Wars voor de Nintendo Switch. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaars van Robo Wars zijn geworden… PinkCat, lelystadse en glowstar!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - Dolmen

Iedereen die op zoek is naar een uitdagende game kan weer lekker aan de slag. 20 mei is namelijk Dolmen gelanceerd, waarbij de speler een speciaal kristal met dezelfde naam moet verzamelen op Revion Prime. Er is alleen één probleem: de planeet zit vol met dodelijke aliens. In deze science-fiction actie-RPG zal je dus met veel gevaren oog in oog komen te staan, maar na elk gevecht zal je weer een stukje sterker worden. Wil jij je kunsten laten zien in Dolmen? Dat komt goed uit, want we geven de game weg voor de PS5 en Xbox Series X/S!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder - vergeet daarbij niet om aan te geven welk platform jouw voorkeur heeft. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).