Reageer en Win: The Lost City bioscoopkaartjes

Article
vrijdag, 15 april 2022 om 17:00
the lost city st 7 jpg sd high copyright 2021 paramount pictures all rights reserved 1f1649929155
Ondanks dat de lente nu echt lijkt te zijn begonnen in Nederland, hebben we een perfect excuus om weer donkere ruimtes op te zoeken. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk bioscoopkaartjes weg voor de gloednieuwe film The Lost City!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op bioscoopkaartjes en goodies voor de Marvel-film Morbius. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaars van het Morbius-pakket zijn geworden… Patrikov, JediKiller-Jango en maikelf!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - The Lost City

Sinds deze week draait er ook weer een nieuwe blockbuster in de Nederlandse bioscopen genaamd The Lost City, met niemand minder dan Channing Tatum, Sandra Bullock en Daniel Radcliffe in de hoofdrollen. Bullock speelt Lorreta Sage, een auteur van romantische avonturen, die spelen rondom de held Dash McMahon. Om het nieuwe boek te promoten wordt Sage en het covermodel voor McMahon (Tatum) op een book tour gestuurd. Het gaat alleen compleet mis wanneer een eccentrieke miljardair (Radcliffe) wil weten waar de echte locatie is van een verloren stad in de boeken van Sage.
Wil je dit nieuwe avontuur niet missen, dan komt dat goed uit. Deze week in de Reageer en Win geven wij namelijk maar liefst 5x twee bioscoopkaartjes van The Lost City weg!
Om kans te maken op deze mooie prijzen moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws

Laatste Reacties