Reageer en Win: Morbius bioscoopkaartjes en goodies!

Article
vrijdag, 08 april 2022 om 17:00
morbius st 2 jpg sd high copyright 2022 ctmg inc all rights reservedf1649427751
Na Spider-Man No Way Home is het weer tijd voor een nieuwe superheldenfilm van Sony en Marvel. Hoewel, of je de nieuwe protagonist een held kan noemen... Deze week in de Reageer en Win geven we namelijk bioscoopkaartjes en goodies weg van Morbius, met Jared Leto in de hoofdrol.

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op een pakket van Sonic the Hedgehog 2 en een Pathé Thuis-code van Werewolves Within. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaars van Sonic the Hedgehog 2 en Werewolves Within zijn geworden… redsu, RG-Force en hernieuw!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - Morbius

Liefhebbers van het Sony Pictures Marvel-universum, dat bestaat uit onder andere Venom en Spider-Man, hebben weer iets om van te genieten. Sinds deze week draait namelijk Morbius in de bioscoop, de nieuwe film rondom de gelijknamige 'superheld' (gespeeld door Jared Leto). Als je de transformatie van Dr. Michael Morbius naar een bovennatuurlijk wezen wil zien, dan moet je deze week meedoen aan de Reageer en Win. Wij geven nu namelijk drie Morbius-pakketten weg, met daarin twee bioscoopkaartjes, een tas en een wallet.
Om kans te maken op deze mooie prijzen moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).