Reageer en Win - South Park goodies & Destiny 2 voor PC!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij South Park gerelateerde goodies weg! Verder hebben wij codes voor de PC-versie van Destiny 2! Wil jij kansmaken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet ga jij er met de nieuwe prijzen vandoor!

  Vorige week konden jullie De LEGO Ninjago Movie Video Game winnen voor zowel PlayStation 4 als Xbox One. Hiernaast gaven wij ook tickets weg voor de nieuwe Marvel film, Thor: Ragnarok. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - South Park goodies en Destiny 2 voor je PC!

  Met de komst van South Park: The Fractured But Whole geven wij goodies weg die met de game te maken hebben. Denk aan drie figurines en twee petten volledig in South Park stijl. Hiernaast hebben wij vijf digitale codes om weg te geven aan de PC-gamers en liefhebbers van Destiny 2!

  Let op: Als je een reactie achterlaat vermeld dan even of je meedoet voor de South Park goodies of voor de PC-versie van Destiny 2!

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op de South Park goodies & de PC-versie van Destiny 2!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.