Reageer en Win: Sonic the Hedgehog 2 en Werewolves Within!

Article
vrijdag, 01 april 2022 om 17:00
sonic the hedgehog 2 nl st 4 jpg sd high copyright 2021 paramount pictures and sega of america incf1648822740
Game-films worden steeds populairder. Kijk bijvoorbeeld maar naar de film van Uncharted die momenteel in de bioscopen blijft. Deze week in de Reageer en Win kan je nog meer genieten van games die naar het witte doek worden gebracht, want we geven bioscoopkaartjes van Sonic the Hedgehog 2 en Pathé Thuis-codes van Werewolves Within weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op een pakket van de VR-game After the Fall en bioscoopkaartjes en goodies van Ambulance. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaars van After the Fall zijn geworden… JustB en Karel!
De winnaars van Ambulance zijn geworden… Dynamite, T_Bird_73 en Johanneslol!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - Sonic the Hedgehog 2 en Werewolves Within

Liefhebbers van game-films kunnen hun geluk niet op deze tijd. De razendsnelle egel Sonic is namelijk weer naar het witte doek gerend in Sonic the Hedgehog 2, met Ben Schwartz, Idris Elba en Jim Carrey in de hoofdrollen. Om de release te vieren geven wij drie Sonic the Hedgehog 2-pakketten weg, met daarin twee bioscoopkaartjes, draadloze earbuds en poppets.
Daar blijf het bovendien niet bij deze week, want we geven ook prijzen weg van een andere game-film, Werewolves Within om precies te zijn. De komedie die gebaseerd is op de gelijknamige game biedt een frisse kijk op het horrorgenre en heeft Sam Richardson, Cheyenne Jackson en Milana Vayntrub in de hoofdrollen. Wij geven bij het Sonic the Hedgehog 2-pakket ook nog eens drie Pathé Thuis-codes van Werewolves Within weg, zodat je kan griezelen vanuit het comfort van je eigen stoel.
Om kans te maken op deze mooie prijzen moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).