Football Manager 2022 nu gratis te spelen

News
vrijdag, 08 april 2022 om 16:30
football manager 2022 fm22f1636013541
Heb je altijd al zelf een voetbalmanager willen zijn, in plaats van te schreeuwen naar een voetbalwedstrijd op je televisiescherm? Dan kan je nu je kennis laten testen in Football Manager 2022, want de game is tijdelijk gratis te spelen.
Hopelijk heb je je hele weekend niet al volgepland. Als je namelijk Football Manager 2022 nog niet hebt gespeeld, dan is nu de ideale kans om de tactische voetbalgame te testen. De game is dit weekend namelijk helemaal gratis te spelen op PC en de Xbox consoles, dat heeft de ontwikkelaar laten weten via Twitter.
De PC-versie kan je tot maandag gratis spelen via Steam of de Epic Games Store en de Xbox-versie van Football Manager 2022 is te vinden in de Xbox Store. Er zit geen limiet op wat je kan doen in de trial, dus je kan de game naar hartelust uittesten en elke modi uitproberen.
Beleef je plezier aan Football Manager 2022 en wil je na het weekend de game verder spelen, dan zal je er helaas wel voor moeten betalen. Gelukkig kan je tot 21 april profiteren van 33 procent op de game.

Je eigen voetbalteam managen

In Football Manager 2022 krijg je de controle over je eigen voetbalclub. Maar in plaats van zelfs te spelen met je team op het grasveld, zoals dat in FIFA 22 het geval is, moet je juist alle andere zaken rondom je team regelen.
Zo moet je nieuw talent scouten om de club sterker te maken, de tactiek bepalen voor de wedstrijd en technisch personeel inhuren. Natuurlijk zal de eigenaar van de club je in de nek hijgen en zal je aan zijn of haar verwachtingen moeten voldoen. Of je het in je hebt om een voetbalmanager te zijn, dan kan je nu dus uitvinden in Football Manager 2022.