Reageer en Win: maak nu kans op gratis Tarot bioscoopkaartjes

Article
vrijdag, 03 mei 2024 om 16:00
tarot st 7 jpg sd high 2024 sony pictures all rights reserved
Het weer in Nederland is na een korte zonnige periode weer bedroevend geworden. Maar dat is niet erg, want je kan in de bioscoop gaan schuilen met de horrorfilm Tarot. En in de Reageer en Win kan je nu gratis kaartjes winnen voor de film.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor The Fall Guy weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van The Fall Guy zijn geworden... crassuss, Dynamite en maikelf!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Tarot

Horrorfilms worden normaal verwacht in de herfst en winter. Dan is het natuurlijk tijd voor Halloween zelf - de griezeligste dag van het jaar - maar zijn de nachten langer en is de temperatuur een stuk kouder. Of het nu komt door het weer of pure spanning, het kippenvel gaat er komen.
Maar ook in de lente is het tijd voor een goede horrorfilm. Sinds deze week draait namelijk Tarot in de Nederlandse bioscopen. Een nieuwe horrorfilm van regisseurs Spenser Cohen en Anna Halberg, die voor het eerst samenwerken voor een productie.
Tarot volgt een zestal vrienden, die een landhuis hebben gehuurd voor de verjaardag van één van hen, Elise (Larsen Thompson). De sfeer in de groep is alleen nogal gespannen, door de recente breakup tussen Haley (Harriet Slater) en Grant (Adain Bradley). Voor wat afleiding besluiten de vrienden om hun horoscoop te laten lezen, door middel van tarotkaarten die in de kelder zijn gevonden.
Haley waarschuwt de rest dat het tegen de regels van tarot ingaat om een horoscoop af te lezen met andermans kaarten, gaan de vrienden er toch mee door. Maar ze hadden beter naar de waarschuwing kunnen luisteren, want al snel blijkt dat de voorspellingen érg accuraat zijn geweest.
Wil je het verhaal van Tarot zelf beleven op het witte doek, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Tarot.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).