Reageer en Win: kaartjes voor de Halloween Ends Horror Night!

Article
vrijdag, 07 oktober 2022 om 17:00
halloween ends st 5 jpg sd low copyright universal studios all rights reservedf1665151945
Halloween komt eraan en dat is duidelijk te merken aan de films die nu in de bioscoop verschijnen. Het is griezelen geblazen met lekker veel horror! Kinepolis pakt nu helemaal mooi uit met Horror Night, speciaal voor Halloween Ends, en jij kan daarvoor kaartjes winnen in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Smile weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Smile zijn geworden... Calanthir, jensoostland, svenysven, d.ariana en JustB!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Horror Night met Halloween Ends

De favoriete tijd van het jaar voor horrorfans komt eraan. Het is namelijk bijna tijd voor Halloween, de perfecte periode om lekker te griezelen met een angstaanjagende horrorfilm. Kinepolis gaat nog een stapje verder, want de bioscoopketen organiseert op 14 oktober een speciale Horror Night! In veertien bioscopen door het hele land wordt de bioscoop in een griezelige locatie omgetoverd en wordt er een creepy voorprogramma getoond.
Natuurlijk is de Kinepolis Horror Night niet compleet zonder horrorfilm en daarom kan je die avond genieten van Halloween Ends, de nieuwste film in de bekendste horrorfranchise. Als je aanwezig wil zijn op het event, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win maken we deze week iemand heel blij met twee kaartjes voor de Halloween Ends Horror Night in Kinepolis!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).