Reageer en Win: AMD Ryzen 7 5000 series CPU, gamen bij Gammax Esports Center en meer!

Article
vrijdag, 04 maart 2022 om 16:00
449911 ryzen 3 key art 01 0004 5kf1646390404
Nu Nederland weer van het slot is kunnen we eindelijk weer activiteiten beleven. Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win kan je deze week kansmaken op onder andere een hele dag gamen bij Gammax Gaming & Esports Center en een AMD Ryzen 7 5000 series CPU!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op twee goodie-pakketten van Horizon Forbidden West. Daarvoor moesten jullie reageren op drie verschillende artikelen.
De winnaar van Horizon Forbidden West goodie-pakket A is geworden... KristelNL!
De winnaar van Horizon Forbidden West goodie-pakket B is geworden... Spiral!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win - AMD Ryzen 7 CPU en gamen bij Gammax

Wie zin heeft om een dagje lekker te gamen of zijn of haar PC te voorzien van een grote upgrade, is aan het juiste adres deze week bij de Reageer en Win. In samenwerking met Gammax Gaming & Esports Center, dé plek voor de ultieme gaming-experience in Nederland, geven we namelijk een aantal prachtige prijzen weg! De prijzen die je deze week kan winnen zijn:
  • 1x AMD Ryzen 7 5000 Series processor
  • 1x 50 euro tegoedkaart naar keuze (bijv. Steam, Nintendo eShop, FUT Points)
  • 5x 10 uur lang gamen in Gammax Gaming & Esports Center, met onbeperkt frisdrank uit de Coca Cola Freestyle machine
Om kans te maken op deze prachtige prijzen moet je iets anders doen dan gebruikelijk. Op deze website kan je je inschrijven voor de speciale XGN x Gammax Gaming & Esports Center winactie. Ben je één van de gelukkigen, dan zal je via de mail op de hoogte worden gesteld dat je hebt gewonnen!
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws