Reageer en Win: 3x Druk op Blu-ray!

Article
vrijdag, 12 november 2021 om 17:00
druk screenshot 4f1628778083
De dagen worden steeds korter en de nachten langer. Het perfecte moment dus om lekker op de bank te gaan liggen onder een dekentje en een film aan te zetten. Dat komt goed uit, want deze week in de Reageer en Win geven we drie keer de Blu-ray van Druk weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op vrijkaartjes voor de tentoonstelling Arranged Realism - Kunst in Games. Daarvoor moesten jullie reageren op drie verschillende artikelen.
De winnaars van de Kunst in Games vrijkaartjes zijn geworden... Hans en Maikelf!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win - Druk op Blu-ray

Mads Mikkelsen is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest gewilde namen in Hollywood, maar de acteur maakt ook nog veel producties in zijn thuisland Denemarken. Zo speelt hij de hoofdrol in Druk, de nieuwste film van Thomas Vinterberg. In Druk - internationaal bekend als Another Round - kruipt Mikkelsen in de huid van Martin, een leraar op een middelbare school die niet helemaal gelukkig is. Samen met zijn collega's begint hij een experiment door elke dag een beetje alcohol te drinken, om op die manier gelukkiger de dag door te komen. Al snel loopt het experiment alleen flink uit de hand. Wil je de film graag zien, dan hebben we goed nieuws. Deze week geven we Druk namelijk drie keer weg op Blu-ray!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).