Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 42)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Bad Boys for Life en BLACKPINK: Light Up the Sky.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Undercover en Brandweerman Sam.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  Nieuwe films op Netflix

  • Bad Boys for Life

   Sinds 10 oktober op Netflix

   Zelfs rebelse jongens worden ouder, en Miami-agent Marcus is klaar voor zijn welverdiende pensioen — totdat partner Mike het doelwit wordt van een moorddadig drugskartel.

  • Scandalous

   Sinds 12 oktober op Netflix

   Ex-medewerkers kijken terug op de controversiële plek van de krant in de Amerikaanse pers en geven een blik achter de schermen bij de grote primeurs van het roddelblad.

  Nieuwe series op Netflix

  • Alguien tiene que morir

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   In het conservatieve Spanje van de jaren vijftig zorgt de vermeende relatie tussen een jonge man en een Mexicaanse ballerino voor opschudding, met vreselijke gevolgen.

  • Dream Home Makeover

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   Echte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar.

  • Grand Army

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst vorm te geven.

  • La Révolution

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   In een alternatieve geschiedenis wordt het 18e-eeuwse Frankrijk getroffen door een geheimzinnige ziekte, die leidt tot een wrede strijd tussen rebellen en de adel.

  • Polly Pocket

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Als Polly een magisch amulet vindt dat haar kleiner maakt, gebruikt ze samen met haar vrienden de kracht van het klein-zijn om grootse avonturen te beleven.

  • Social Distance

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Deze verhalende serie werd in isolatie gefilmd en bevat zowel grimmige als grappige interpretaties van het menselijk streven om op afstand toch verbonden te blijven.

  • The Cabin with Bert Kreischer

   Sinds 13 oktober nieuwe afleveringen

   De drukke comedian Bert Kreischer gaat naar een hut om tot rust te komen en nodigt zijn grappige vrienden uit om samen geest, lichaam en ziel te reinigen.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Brandweerman Sam

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Brandweerman Sam en zijn vrolijke team uit Piekepolder zijn altijd voorbereid op elke noodsituatie en leren peuters van alles over brandveiligheid.

  • Dorohedoro

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Amnesielijder Caiman wil de vloek van zijn hagediskop opheffen door met zijn vriend Nikaido de verantwoordelijke tovenaar te doden. Het wordt gevaarlijk in de Leemte.

  • Kipo en het tijdperk der wonderwezens

   Sinds 12 oktober nieuwe afleveringen

   Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje ontdekt haar krachten en probeert met de hulp van haar chaotische team te overleven in een wereld vol gemuteerde dieren.

  • La valla

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   Een familie vecht om te overleven in een toekomstig dystopisch Madrid en laat daarmee de ongelijkheid zien tussen twee werelden gescheiden door een hek, en nog veel meer.

  • Pup Academy

   Sinds 12 oktober nieuwe afleveringen

   Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.

  • Star Trek Discovery

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   Na een eeuw van rust breekt oorlog uit tussen de Federatie en het Klingon-rijk. In dit conflict staat een in ongenade gevallen Starfleet-officier centraal.

  • Stranger

   Sinds 11 oktober nieuwe afleveringen

   Omringd door politieke corruptie stort een aanklager zonder inlevingsvermogen zich samen met een pittige vrouwelijke rechercheur op een moordzaak.

  • The Last Kids on Earth

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   Wanneer zombies en monsters zijn woonplaats binnenvallen, werkt een vechtlustige 13-jarige wees samen met zijn vrienden in de hoop de chaos te overleven.

  • Undercover

   Sinds 11 oktober nieuwe afleveringen

   Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.