Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 42)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Bad Boys for Life en BLACKPINK: Light Up the Sky.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Undercover en Brandweerman Sam.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • A Babysitter's Guide to Monster Hunting

   Sinds 15 oktober op Netflix

   Een scholiere wordt ingeschakeld door een geheim genootschap van babysitters en vecht tegen de boeman, die tijdens Halloween het jongetje ontvoert op wie ze past.

  • BLACKPINK: Light Up the Sky

   Sinds 14 oktober op Netflix

   De leden van de recordbrekende Koreaanse meidenband BLACKPINK vertellen hun verhaal en beschrijven de zware reis vol dromen en beproevingen tijdens hun snelle opkomst.

  • De Octonauten en het Groot Barrièrerif

   Sinds 13 oktober op Netflix

   In deze muziekspecial moeten de Octonauten hongerige groepen koraal etende zeesterren tegenhouden om het fragiele huis van een nieuwe vriend te redden.

  • Las tres muertes de Marisela Escobedo

   Sinds 14 oktober op Netflix

   Deze documentaire laat de onvermoeibare kruistocht zien van een moeder die de moordenaar van haar dochter achter tralies wil, nadat het Mexicaanse rechtssysteem faalde.

  • Love Like the Falling Rain

   Sinds 15 oktober op Netflix

   Een jonge man is bang voor afwijzing en vindt het moeilijk om zijn gevoelens te tonen aan zijn beste vriendin, die voor een andere man valt. Dan slaat het noodlot toe.

  • Rooting for Roona

   Sinds 15 oktober op Netflix

   Op het platteland van India ondergaat een kind met een waterhoofd een zware operatie nadat haar foto's viraal zijn gegaan. In deze documentaire wordt ze hierbij gevolgd.

  • The Trial of the Chicago 7

   Sinds 16 oktober op Netflix

   Wat een vreedzaam protest had moeten zijn, veranderde in een gewelddadige aanvaring met de politie. Daarop volgde een van de beruchtste rechtszaken in de geschiedenis.

  Nieuwe films op Netflix

  • Aquaman

   Sinds 16 oktober op Netflix

   De amfibische superheld Arthur Curry ontdekt hoe het is om Aquaman te zijn als hij moet voorkomen dat de koning van Atlantis de strijd aangaat met de bovengrondse wereld.

  • Bad Boys for Life

   Sinds 10 oktober op Netflix

   Zelfs rebelse jongens worden ouder, en Miami-agent Marcus is klaar voor zijn welverdiende pensioen — totdat partner Mike het doelwit wordt van een moorddadig drugskartel.

  • Scandalous

   Sinds 12 oktober op Netflix

   Ex-medewerkers kijken terug op de controversiële plek van de krant in de Amerikaanse pers en geven een blik achter de schermen bij de grote primeurs van het roddelblad.

  Nieuwe series op Netflix

  • Alguien tiene que morir

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   In het conservatieve Spanje van de jaren vijftig zorgt de vermeende relatie tussen een jonge man en een Mexicaanse ballerino voor opschudding, met vreselijke gevolgen.

  • Dream Home Makeover

   Sinds 4 januari nieuwe afleveringen

   Echte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar.

  • Grand Army

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst vorm te geven.

  • La Révolution

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   In een alternatieve geschiedenis wordt het 18e-eeuwse Frankrijk getroffen door een geheimzinnige ziekte, die leidt tot een wrede strijd tussen rebellen en de adel.

  • Polly Pocket

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Als Polly een magisch amulet vindt dat haar kleiner maakt, gebruikt ze samen met haar vrienden de kracht van het klein-zijn om grootse avonturen te beleven.

  • Social Distance

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Deze verhalende serie werd in isolatie gefilmd en bevat zowel grimmige als grappige interpretaties van het menselijk streven om op afstand toch verbonden te blijven.

  • The Cabin with Bert Kreischer

   Sinds 13 oktober nieuwe afleveringen

   De drukke comedian Bert Kreischer gaat naar een hut om tot rust te komen en nodigt zijn grappige vrienden uit om samen geest, lichaam en ziel te reinigen.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Brandweerman Sam

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Brandweerman Sam en zijn vrolijke team uit Piekepolder zijn altijd voorbereid op elke noodsituatie en leren peuters van alles over brandveiligheid.

  • Dorohedoro

   Sinds 15 oktober nieuwe afleveringen

   Amnesielijder Caiman wil de vloek van zijn hagediskop opheffen door met zijn vriend Nikaido de verantwoordelijke tovenaar te doden. Het wordt gevaarlijk in de Leemte.

  • Kipo en het tijdperk der wonderwezens

   Sinds 12 oktober nieuwe afleveringen

   Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje ontdekt haar krachten en probeert met de hulp van haar chaotische team te overleven in een wereld vol gemuteerde dieren.

  • Pup Academy

   Sinds 12 oktober nieuwe afleveringen

   Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.

  • Stranger

   Sinds 11 oktober nieuwe afleveringen

   Omringd door politieke corruptie stort een aanklager zonder inlevingsvermogen zich samen met een pittige vrouwelijke rechercheur op een moordzaak.

  • The Last Kids on Earth

   Sinds 16 oktober nieuwe afleveringen

   Wanneer zombies en monsters zijn woonplaats binnenvallen, werkt een vechtlustige 13-jarige wees samen met zijn vrienden in de hoop de chaos te overleven.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.