Reageer en Win: Bioscoopkaartjes voor The Bikeriders

Article
vrijdag, 05 juli 2024 om 16:00
the bikeriders st 9 jpg sd high 2023 focus features llc all rights reserved
Het is tijd om de motor te pakken naar de bioscoop. In de Reageer en Win van deze week kan je namelijk bioscoopkaartjes winnen voor The Bikeriders.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes en goodies voor Despicable Me 4 weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Despicable Me 4 zijn geworden… Patrikov (inclusief rugtas), elstim en iloon!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - The Bikeriders

Filmliefhebbers kunnen sinds deze week weer van een nieuwe topper genieten in de Nederlandse bioscopen. The Bikeriders is namelijk op 4 juli op het witte doek verschenen.
De film draait om een motorclub genaamd The Vandals. De club is opgericht door Johnny Davis (Tom Hardy), als een verzamelplaats voor outsiders. Daar vallen ook Benny Cross (Austin Butler) en zijn vrouw Kathy (Jodie Comer) onder.
Over een periode van tien jaar verandert de motorclub alleen drastisch. Er worden nieuwe chapters opgericht en The Vandals wordt steeds meer een sinistere bende. Een verandering die de unieke manier van leven van de leden bedreigt.
Wil je het meeslepende verhaal zelf meemaken? Dan kan dat goed uit. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes voor The Bikeriders weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).