Reageer en Win: Despicable Me 4 bioscoopkaartjes en goodies

Article
vrijdag, 28 juni 2024 om 16:00
despicable me 4 st 2 jpg sd high illumination entertainment and universal studios all rights reserved
Gru en de Minions zijn weer terug in de bioscoop. En in de Reageer en Win kan je nu bioscoopkaartjes en goodies winnen voor Despicable Me 4.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor A Quiet Place: Day One weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van A Quiet Place: Day One zijn geworden… jaxteller, Leonardo en maikelf!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Despicable Me 4

In 2010 kwam Universal Pictures met een onverwacht gigantische hit. De film Despicable Me, over de villain Gru en zijn gele Minions die drie meisjes moet opvoeden, was het startschot voor een zeer succesvolle franchise. En nu is het alweer tijd voor het vierde deel in de reeks.
In Despicable Me 4 zitten Gru (Steve Carrell) en zijn familie in de penarie. Maxime Le Mal (Will Ferrell) en zijn vriendin Valentina (Sofia Vergara) zijn ontsnapt uit de gevangenis en hebben het gemunt op de voormalige supervillain.
Om te ontsnappen aan de wraak van Le Mal, wordt de familie van Gru, inclusief de nieuwe zoon Gru Jr., ondergebracht in een nieuw huis ter bescherming. Daar komen de nieuwe buurtbewoners te wonen naast de familie Prescott en hun dochter Poppy (Joey King), die al een lange tijd naar Gru opkijkt.
Als je erachter wil komen wat er deze keer in petto is voor Gru, zijn familie en de Minions, dan moet je meedoen met de Reageer en Win. Deze week geven we namelijk drie pakketten van Despicable Me 4 weg. In elk pakket zitten de volgende goodies:
  • 2 bioscoopkaartjes
  • Despicable Me 4 notebook
  • Despicable Me 4 potlood
En daarnaast mogen we ook nog één winnaar gelukkig maken met een rugtas!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws