Geliefde serie krijgt eindelijk een film!

News
zaterdag, 01 oktober 2022 om 10:00
Al jaren is het een meme dat de serie Community zes seizoenen en een film moet krijgen. De zes seizoenen waren er al een tijdje, maar de film liet op zich wachten. Maar nu is het dan toch zover.
Sommige series zijn zo geliefd dat fans het eenvoudigweg niet toelaten dat hij geannuleerd wordt. Brooklyn Nine-Nine is bijvoorbeeld een bekend geval, maar Community was in dat opzicht één van de trendsetters. Al vrij snel zou de serie gecanceld worden, maar met de hashtag #SixSeasonsandaMovie wisten fans de serie te redden.
Uiteindelijk kwamen er inderdaad zes seizoenen, maar veel fans hopen al jaren dat de film ook komt. Al was het alleen maar om de meme compleet te maken. Nu is via Social Media, waaronder de Community Facebook, aangekondigd dat de film er inderdaad komt.
De film lijkt direct naar streaming te gaan op Peacock. Deze dienst is in Nederland alleen niet beschikbaar. De serie is hier te zien op Netflix en Viaplay, dus wellicht zal de film daar ook op komen. Peacock is alleen ook één van de onderdelen van de aankomende streamingdienst SkyShowtime, dus ook dat is een plek waar de film mogelijk zal verschijnen.

Komt de Community cast terug voor de film?

In de aankondigingen tot nu toe zijn nog geen castleden bekendgemaakt. Het zou alleen vreemd zijn dat de film wordt aangekondigd zonder dat minstens het merendeel van de originele cast benaderd is. Hoofdrollen waren in de serie weggelegd voor onder ander Joel McHale, Gillian Jacobs, Alison Brie, Danny Pudi, Donald Glover en Chevy Chase.

Populair Nieuws