Reageer en Win: Roccat Kone XP Air gaming muis

Article
vrijdag, 26 augustus 2022 om 16:00
2022 08 19 roccat kone xp air 1f1660916629
De scholen beginnen op veel plekken weer, maar je moet ook af en toe kunnen ontspannen, bijvoorbeeld met een potje gamen. Dat gaat wel een stuk beter met een goede Muis">gaming muis. In de reageer en win van deze week geven daarom de Roccat Kone XP Air weg.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we drie exemplaren van Rabbids: Party of Legends weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Rabbids: Party of Legends zijn geworden lelystadse, Atiram en PinkCat!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de game bij jou op de mat belandt.

Reageer en Win - Roccast Kone XP Air

Je kunt op een PC veel bereiken als je je keyboard shortcuts kent, maar er komt een moment dat je een muis nodig hebt. Zeker als PC gamer kun je wel een degelijke muis gebruiken. Dan is de Roccat Kone XP Air geen slechte optie. Wij waren in onze review bijvoorbeeld erg te spreken over onder andere het gewicht:
Als dat jou als muziek in de oren klinkt, dan hebben we goed nieuws. Deze week geven we namelijk één keer de Roccat Kone XP Air weg.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
2022 08 19 roccat kone xp air 6f1660916453

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws