Reageer en Win: Bioscoopkaartjes voor A Quiet Place: Day One

Article
vrijdag, 21 juni 2024 om 16:00
a quiet place day one st 3 jpg sd high 2023 paramount pictures all rights reserverd
Heb je genoten van de A Quiet Place-films? Dan kan je nu erachter komen hoe de aliens de wereld hebben overgenomen. En in de Reageer en Win kan je bioscoopkaartjes winnen voor A Quiet Place: Day One.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we een Pokémon TCG Paldean Fates Premium Collection Box weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van de Pokémon TCG Premium Collection Box is geworden…Roy06!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - A Quiet Place: Day One

De laatste jaren komen er veel originele horrorfilms uit, die het genre naar een hoger niveau tillen. Eén daarvan was A Quiet Place uit 2018, met Emily Blunt en John Krasinski in de hoofdrol, waarbij laatstgenoemde ook de regisseur was. In 2020 kwam er een sequel en nu is het tijd voor een prequel met A Quiet Place: Day One.
In de nieuwe horrorfilm bevinden Sam (Lupita Nyong’o) en Eric (Joseph Quinn) zich om verschillende redenen in New York. Hun leven wordt alleen compleet op de kop gezet wanneer de aarde wordt binnengevallen door aliens.
De bloeddorstige wezens werken met een ultrasoon gehoor. Als de survivors dus willen overleven, zullen ze zo stil als een muis door de wereldstad heen moeten komen.
Wil je deze griezelige film in de bioscoop zien? Dat komt goed uit. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 3x twee bioscoopkaartjes voor A Quiet Place: Day One weg.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws

Laatste Reacties