Maak nu kans op een Pokémon TCG Paldean Fates Premium Collection Box!

Article
vrijdag, 14 juni 2024 om 16:00
pokemon tcg paldean fates
Pokémon TCG-fans kunnen met een nieuwe set aan de slag. En in de Reageer en Win maak je nu kans op een prachtige Premium Collection Box van de Paldean Fates-uitbreiding!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Haikyu! The Dumpster Battle weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Haikyu! The Dumpster Battle zijn geworden… Johanneslol, Marianne en hernieuw!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Pokémon TCG Paldean Fates

Pokémon is gigantisch populair. Zo populair zelfs, dat het de meest succesvolle media franchise ooit is. Niet alleen vanwege de games, series en films, maar ook vanwege de Pokémon-kaarten. Pokémon TCG bestaat al sinds 1996 en er worden regelmatig nieuwe sets uitgebracht.
De nieuwste uitbreiding die dit jaar is gelanceerd is Paldean Fates. De set voegt nieuwe kaarten toe, krachtige Pokémon en interessante nieuwe strategieën om te winnen. De uitbreiding is gemaakt om nieuwe spelers en ervaren veteranen uit te dagen. En je kan ook nog eens Shiny Rares en Shiny Ultra Rares in de pakjes tegenkomen.
Wil je met de nieuwe set aan de slag? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk een Pokémon TCG Paldean Fates Premium Collection Box weg. In deze toffe box tref je het volgende aan:
  • 8 Pokémon TCG Paldean Fates booster packs
  • 1 oversized promo kaart
  • 3 promo kaarten
  • 1 kaarten display houder voor drie kaarten
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).