Reageer en Win - Assassin's Creed t-shirt en Super Mario Odyssey goodies!

Article
vrijdag, 17 november 2017 om 17:32
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een t-shirt weg van Assassin's Creed Origins en leuke Mario Odyssey goodies! Wil jij kans maken op deze prijzen? Bekijk dan de video en doe mee!
Vorige week konden jullie kansmaken op het eerste seizoen van Lucifer op DVD. Hiernaast gaven wij ook tickets weg voor Echo Base Charity Con. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en Win -

Deze week geven wij een t-shirt weg van Assassin's Creed Origins. Zo kun je volledig in assassin stijl de game gaan spelen! Ook geven wij leuke Super Mario Odyssey goodies weg. Met bijvoorbeeld je eigen Mario pet!

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op het Assassin's Creed Origins t-shirt en de leuke Super Mario Odyssey goodies!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.