Vorige week konden jullie kansmaken op een unieke Optimus Prime Statue ter waarde van bijna 2000 euro! Hiernaast gaven wij ook leuke Star Wars goodies weg. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en Win - Lucifer seizoen 1 en Echo Base Charity Con tickets!

Deze week geven wij het eerste seizoen weg van Lucifer op DVD. Om verder in het Star Wars thema te blijven geven wij ook twee tickets weg voor de Echo Base Charity Con, wat zich afspeelt op 16 december in Utrecht. Deze heel Con staat in het teken van Star Wars en bevat genoeg te beleven, zoals een speciale vertoning van The Last Jedi!

Tevens zal het evenement in het teken staan van een goed doel. De netto-opbrengst van Echo Base Charity Con zal in samenwerking met Star Wars: Force for Change worden gedoneerd aan het werk van UNICEF voor kinderen wereldwijd.

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op Lucifer seizoen 1 en de tickets voor de Echo Base Charity Con!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.