Reageer en Win - Mario + Rabbids: Kingdom Battle Goodiepakket

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een een goodiepakket weg! Ook wordt er een dikke Vampyr trui toegevoegd aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kansmaken op de toffe collectors edition van South Park: The Fractured But Whole voor de Playstation 4. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Mario + Rabbids: Kingdom Battle Goodiepakket

  Deze week geven we één goodie pakket weg! Je kunt kans maken op een gigantisch Mario + Rabbids: Kingdom Battle goodiepakket. Dit pakket bevat maar liefst: 2 Amiibo, 2 t-Shirts, 2 posters, 2 setjes aan spelden en 2 stickervellen!

  Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op een dikke trui van de game Vampyr (Maat M) ! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over het Mario + Rabbids: Kingdom Battle goodiepakket en de dikke Vampyr trui.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.