Reageer en Win - Shadow of War Definitive Edition voor Playstation 4 en Xbox One

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Warner Bros Shadow of War Definitive Edition op zowel Playstation 4 als Xbox One weg.

  Vorige week konden jullie kans maken op Walt Disney Marvel's Black Panther op DVD of Blu-Ray! Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl .

  Reageer en Win – Shadow of War Definitive Edition op Playstation 4 en Xbox One

  Deze week maken jullie kans op twee keer Shadow of War Definitive Edition op de Xbox One en één keer Shadow of War Definitive Edition voor de Playstation 4! Bekijk de video om erachter te komen hoe je kan winnen. Doe je mee?

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Shadow of War Definitive Edition op Playstation 4 en Xbox One.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Middle Earth: Shadow of War

  Verkijgbaar vanaf 10 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.