Liveblog: Alle Disney+ Day aankondigingen op een rijtje

News
vrijdag, 12 november 2021 om 16:30
disney2f1617204978
Het is Disney+ Day en dat zal Disney laten weten ook. Op Twitter is het bedrijf achter de streamingdienst bezig met het aankondiging van allerlei nieuwe films en series die naar Disney+ komen. Welkom bij het liveblog waarin we alle aankondigingen van Disney+ Dag voor je op een rijtje zetten.

Disney+ Day aankondigingen op een rijtje

Het is een drukke dag voor Disney. Aan de lopende band kondigt het bedrijf nieuwe films en series aan die naar de streamingdienst komen. In deze liveblog houden we je van alle nieuwe aankondigingen op de hoogte. De nieuwste aankondigingen zie je steeds direct hieronder verschijnen tot Disney klaar is met haar reusachtige persconferentie.

Ice Age Advenutres of Buck Wild aangekondigd

Disney+ Day trapt af met een korte introductie van Dwayne Johnson en Emily Blunt met het nieuws van de nieuwe releases op de streamingdienst, maar dat is niet het eerste grote nieuws. Dat is namelijk de onthulling van een nieuwe Ice Age-serie die rondom Buck Wild draait. Check de link voor de trailer.

Baymax is terug!

Na het grote debuut in Big Hero 6 uit 2014, is Baymax nu te zien in zijn eigen serie Baymax! In de serie lijkt Baymax zich weer te richten op zijn oorspronkelijke doel om voor mensen te zorgen. De serie komt in de zomer van 2002 op Disney+. Kijk hier de trailer.

Reboot Cheaper By the Dozen

Disney gaat ook een reboot maken van de 2003 film Cheaper By the Dozen. De film draait om een multiraciale, gemengde familie van twaalf. Ze leven een hectisch gezinsleven terwijl ze hun familiebedrijf proberen te runnen. In de film spelen Gabrielle Union en Zack Braff, en zal vanaf maart 2022 op Dinsey+ te zien zijn.

Langverwachte tweede deel Enchanted

Na bijna 15 jaar krijgt de Disneyfilm Enchanted een vervolg. De film Disenchanted zal in de herfst van 2022 te zien zijn op Disney+ met oude bekenden, waaronder Giselle (Amy Adams) en Robert Philip (Patrick Dempsey). Om de aankondiging te vieren staat sinds vandaag de eerste film op Disney+.

Diary of a Wimpy Kid film en Spin-off

Eerder werd al aangekondigd dat op 3 december een nieuwe geanimeerde film van Diary of a Wimpy Kid zal uitkomen. Niemand minder dan Jeff Kinney, de auteur van de bekende Leven van een loser-franchise, maakt nu bekend dat ook Rodrick zijn eigen film krijgt in 2022, genaamd Rodrick Rules. Kijk hier de trailer van Diary of a Wimpy Kid.

Eerste Clip The Beatles: Get Back

Disney heeft de eerste clip gedeeld van de documentaire The Beatles: Get Back. De documentaire gaat terug naar het jaar 1969 waarin The Beatles bezig zijn met het opnemen van hun album 'Let it Be'. Het driedelige evenement van Peter Jackson is vanaf 25 november te zien. Bekijk hier de clip.

Chip ’N Dale maken een comeback

John Mulaney en Andy Samberg hebben aangekondigd dat ze in de nieuwe Chip ’N Dale film zullen spelen genaamd, Chip ’N Dale: Rescue Rangers. De duo maakt na maar liefst 30 jaar een comeback in deze nieuwe Disney+ Original Movie. de film is te zien in de lente van 2022.

Better Nate Than Ever

Disney heeft een nieuwe musical aangekondigd die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Tim Federle. In de film zullen onder andere Lisa Kudrow (Friends) en Joshua Bassett (HSMTMTS) te zien zijn. De film zal in de lente van 2022 te zien zijn op Disney+.

Langverwachte vervolg Hocus Pocus komt eraan

Het tweede deel van Hocus Pocus komt eraan. De eerste film kwam uit in 1993 en volgt de drie heksen Winifred, Sarah en Mary Sanderson in Salem. Het trio zal weer gespeeld worden door Bette Midler (Winifred), Sarah Jessica Parker (Sarah) en Kathy Najimy (Mary). De Halloweenfilm komt in de herfst van 2022 op Disney+.

Live-action Pinocchio met Tom Hanks

Er komt een live-action film over de jongen die niks liever wil dan een ‘echte jongen’ worden, namelijk Pinocchio. In de film zullen onder andere Tom Hanks, Luke Evans en Cynthia Erivo spelen. Verder zullen er stemmen worden ingesproken door Benjamin Evan Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key en Lorraine Bracco. De film komt in de herfst van 2022 op Disney+.

Limitless With Chris Hemsworth

In Limitless With Chris Hemsworth onderzoekt Hemsworth verschillende manieren om je lichaam langer gezond en jong te houden. Hemsworth gaat in deze National Geographic Original tot het uiterste om zijn grenzen te verleggen. De serie komt in 2022 op Disney+. Bekijk hier de trailer.

Will Smith verkent de wereld in Welcome to Earth

Acteur Will Smith gaat in deze serie op ontdekkingstocht. Hij gaat met een groep onderzoekers en avonturiers naar de meest extreme omgevingen op aarde. Zo gaan ze naar de oceaanbodem, woestijnen en gletsjers. De serie komt 8 december op Disney+. Bekijk hier alvast de trailer.

America the Beautiful

Verken de prachtige omgeving van Amerika in deze nieuwe National Geographic serie. De serie zit vol wilde dieren en speciale locaties die worden verkend. De serie is vanaf 2022 te zien op Disney+. Kijk hier de trailer.

Nieuwe Cinderella film?

In de Disney+ Original Movie Sneakerella droomt El ervan om zijn eigen sneakers te ontwerpen. Hij verbergt zijn droom voor zijn stiefvader en twee stiefbroers, maar wanneer Kira King in zijn leven verschijnt, durft hij zijn droom te volgen. De nieuwe film combineert Assepoester samen met de hiphop-sneakercultuur. De film is vanaf 18 februari te zien. Check de link voor de trailer.

The Proud Family is terug

Misschien ken je ze nog wel The Proud Family, de serie kwam voor het eerst uit in 2001 en werd uitgezonden op Disney Channel. Nu is deze familie terug samen met meer bekende gezichten. The Proud Family Louder and Prouder is vanaf februari te zien op Disney+. Check hier de trailer.

Nieuwe musical HSMTMTS bevestigd?

Het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series komt eraan. De serie volgt een groep leerlingen die samen de schoolmusical opvoeren. Dit doen ze op de bekende fictieve school East High, waar ook de originele High School Musical is opgenomen. In de teaser van seizoen 3 staat Love is an open door… dit zal mogelijk hinten dat de volgende musical Frozen zal zijn. Het derde seizoen komt in 2022 op Disney+.

Nieuwe Cars serie

In de nieuwe Pixar serie Cars on the Road keren Owen Wilson en Larry the Cable Guy weer terug om Lightning McQueen en Mater in te spreken voor deze serie. Er is nog niet veel bekend over de serie, maar er is wel wat concept art vrijgegeven. De releasedatum is nog niet bekend.

Echo

In deze nieuwe Marvel-serie volgen we Maya Lopez, het personage zal geïntroduceerd worden in de Hawkeye serie. Alaqua Cox zal Lopez vertolken in de nieuwe serie. De releasedatum is nog niet bekend.

Populair Nieuws