Reageer en Win - 2x MXGP Pro voor PlayStation 4 en Xbox One

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Milestone 4 keer MXGP Pro, 2 voor de PlayStation 4 en 2 voor de Xbox One weg!

  Vorige week konden jullie kans maken op twee van zes vrijkaarten voor Mission Impossible: Fallout of Dontnod's Vampyr voor de PlayStation 4. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - 2 keer Milestone's MXGP Pro voor PlayStation 4 en Xbox One

  Deze geven wij in samenwerking met Milestone MXGP Pro voor zowel de PlayStation 4 als Xbox One weg. Deze prijs geven wij niet één keer weg, maar twee keer! Vergeet niet hieronder in de reacties aan te geven voor welke console je meespeelt.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  MXGP Pro

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.