Reageer en Win - Need for Speed Payback!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Dus ook deze week hebben we weer iets leuks voor jullie, maar daar moet je wel snel voor zijn. We geven namelijk drie keer de game Need for Speed Payback weg. Ook stoppen we weer iets in de doos voor de kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kansmaken op een zeer exclusief jack van Wolfenstein 2: The New Colossus. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en win - Need for Speed Payback

  Deze week geen mega exclusief jack, maar een hele toffe game! In samenwerking met EA geven wij drie exemplaren weg van één van de meest populaire racegames van het moment: Need for Speed Payback. In onze review kreeg de game een 7, een prima cijfer!

  En ook deze week hebben we weer een prijs voor in de kwartaaldoos, namelijk twee t-shirts van Gears of War! Allebei in maatje M. Je maakt kans op deze doos vol te gekke prijzen door dit hele kwartaal de site vol te gooien met leuke en positieve reacties.

  ââââHoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op één van de drie exemplaren van Need for Speed Payback!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar het heen gestuurd kan worden).

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.