Reageer en Win - MSI Goodies & Kingdom Come Collectors Edition PS4

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een South Park: The Fractured But Whole Collectors Editie weg voor de Playstation 4. Ook wordt Inferno toegevoegd aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kansmaken op de twee exemplaren van een Assassin's Creed Origins goodiepakket met een Speedlink-pakket voor de Nintendo Switch of PlayStation 4. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  MSI Goodies & Kingdom Come Collectors Edition PS4

  Deze week geven we één game en drie goodiepakketten weg! Je kunt kansmaken op een van drie MSI goodiepakketten, waarvan een inclusief met Lucky de draak hoed. Daarnaast kan je ook kans maken op een Kingdom Come: Deliverance Collectors Edition voor de PlayStation 4.

  Wij voegen ook een Monster Energy goodiepakket samen met Monster Energy Supercross voor de PlayStation 4 toe aan onze kwartaalprijs! Deze doos kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over het MSI goodiepakket en de Kingdom Come: Deliverance Collectors Edition voor de PlayStation 4.

  Laat vervolgens jouw vraag hieronder achter over de MSI GE73 Raider met NVIDIA Geforce GTX 1070 of MSI laptops in het algemeen. Wij beantwoorden jullie vragen in een losse video en natuurlijk maak je kans op de prijzen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar het heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.