Reageer en Win - South Park: The Fractured But Whole CE PS4

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij geen goodiepakket weg, maar een speciale van South Park: The Fractured But Whole weg. Ook wordt Inferno toegevoegd aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kans maken op de Collector's Edition van Kingdom Come Deliverance voor de Playstation 4. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  South Park: The Fractured But Whole Collectors Editie Playstation 4

  Deze week geven wij wederom een collector's edition weg! Je kunt kansmaken op het South Park: The Fractured But Whole voor de Playstation 4, inclusief met: drie kaarten, twee codes (perks en een speciaal personage), South Park: The Stick of Truth en één standbeeldje van Cartman als The Coon. Wij voegen ook een 4k-Blu-Ray film toe aan onze kwartaalprijs, namelijk Inferno! Deze doos kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over de South Park: The Fractured But Whole Collectors Edition voor de PlayStation 4.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar het heen gestuurd kan worden).

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.