Reageer en Win - Een hele stoere Wolfenstein jas!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een andere prijs weg dan anders, namelijk de jas van niemand minder dan B.J. Blazkowicz, de hoofdpersoon uit Wolfenstein! Een zeer exclusief en gaaf jack voor de fan van Wolfenstein en fashionista. Daarnaast hebben we ook weer een nieuw hebbedingetje voor de kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kansmaken op de hele vette Halo 5 Guardians collector's edition met daarin allerlei toffe extra's van de game, waaronder een vette statue. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en win - De jas van B.J. Blazkowicz

  Deze week hebben we weer een hele unieke prijs voor jullie om te winnen, vooral de fans van Wolfenstein zullen nu met glinsterende oogjes achter hun scherm zitten. In samenwerking met Bethesda geven we namelijk de jas van onze Nazi vermoordende vriend B.J. Blazkowicz weg! Misschien dat jij straks wel de spotlights pakt met dit te kekke jack.

  Daarnaast voegen we ook weer een leuk nieuw hebbedingetje toe aan de doos van de kwartaalprijs! We blijven nog even in de sfeer van Wolfenstein, want deze week stoppen we het figuurtje van Blazkowicz in de doos. Als je kans wil maken op deze grote doos hoef je maar één heel simpel dingetje te doen: de hele site vol plaatsen met leuke reacties!

  ââââHoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op de jas van B.J. Blazkowicz!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar het heen gestuurd kan worden).

  Wolfenstein 2: The New Colossus

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.