Vorige week konden jullie kansmaken op een uniek Game of Thrones pakket met daarin inbegrepen de Blu-Ray van seizoen 7, een White Walker figuurtje, Game of Thrones Cluedo en één van de maar 500 exemplaren van de sneeuwbol. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en win - Halo 5 Guardians collector's edition

Als je fan bent van Halo dan zul je van deze winactie wel beginnen te watertanden, want deze collector's edition van de Xbox exclusive is er eentje van een ander kaliber. Met het vette Halo 5 beeldje (die je in de video kunt zien) en alle extra content is dit een hebbedingetje voor de echte fan, maar ook een perfect duwtje in de juiste richting voor de beginner!

Mocht je nou eerst even willen proeven hoe het voelt om onderdeel te zijn van de wereld van Halo voordat je kans maakt op zo'n grote prijs, dan kun je dit weekend gratis Halo 5 spelen op de Xbox One. Mocht je de game nou gelijk willen kopen, voor 16 euro kun je Halo 5 kopen in de Microsoft Store!

Kwartaalprijs

Daarnaast gaan we beginnen met de kwartaalprijs, vorig jaar sloten we af met één grote doos waarin allerlei dingen te vinden waren: games, films, goodies, t-shirts en ga zo maar door. Hier gaan we weer mee beginnen, maar dan geven we elk kwartaal een doos vol spullen weg. Bekijk snel de video om erachter te komen wat de eerste toevoeging in de doos is. Je kunt deze prijs winnen door in het huidige kwartaal absurd veel leuke reacties achter te laten op XGN.nl!

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op het prijzenpakket met de Halo 5 Collector's Edition.

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar het heen gestuurd kan worden).