Wat gaat de XGN redactie doen tijdens de paasdagen?

  Aankomend weekend zijn de paasdagen en dat betekent voor de redactieleden meer tijd om nieuwe games te proberen, series te bingen of misschien zelfs wel als voorbereiding op Avengers: Endgame een Marvel-marathon te houden. Allemaal onder het genot van lekker veel paaseitjes.

  Theo Weber

  Voor de komende paasdagen heb ik eigenlijk niet zo heel veel gepland. Eieren zoeken ben ik in ieder geval niet van plan, maar wie weet kom ik wel wat easter eggs tegen. Ik wil namelijk eindelijk eens verder met Kingdom Hearts III. Hiermee ben ik even geleden begonnen, maar door andere verplichtingen ben ik niet verder gegaan. Dus voor mij is het een mooie tijd om de verschillende Disney werelden verder te verkennen!

  Voordat ik dat ga doen, maak ik mijn avontuur in Little Nightmares af. Nog één hoofdstuk met Six rondlopen en dan kan ik het einde bewonderen. Ik kreeg de game cadeau van iemand en wat een geweldige game is het. Zonder enig idee wat nou precies het verhaal is, word je gedropt in een schimmige wereld vol enge wezens en griezelige omgevingen en moet je zien te overleven. Ik heb tot nu toe iedere minuut gesmuld van deze titel en dat zal tot het einde niet veranderen verwacht ik.

  Red dead

  Sonja van der Meer

  Live-action horeca hahahah.

  Nee ik ga dus Eerste en Tweede paasdag werken. Op Goede Vrijdag heb ik een personeelsfeest van hetzelfde bedrijf met een western thema. In dit geval zal ik dus waarschijnlijk echt een Red Dead Redemption 2 gevoel krijgen want we zijn met zijn allen verkleed als cowboys en girls. Ik denk dat er weinig terecht zal komen van het echte gamen en films kijken, want ik zit wat krap qua tijd dit weekend. Ik kijk in ieder geval wel uit naar het feest, want er komt ook een mechanische stier te staan dus dat wordt nog wat.

  2K Games

  Kevin van den Essen

  Tijdens de paasdagen ga ik samen met twee vrienden weer aan de slag met de eerste Borderlands. We zijn al een aardig eind op weg en met deze paar vrije dagen in het vooruitzicht kunnen we flink wat meters maken. Daarnaast heb ik nog een hoop series (waaronder Star Trek: Discovery) die ik verder ga kijken.

  Pet Sematary

  Nick Groenen

  Op de zaterdagavond van het paasweekend gaan we gezellig met hele gezin naar Pet Sematary. Ik heb een paar maanden geleden het boek gelezen en kan niet wachten om te zien hoe ze dit gruwelijke verhaal naar een film hebben weten te verwerken. Hier en daar heb ik al gehoord dat de film erg goed is, dus ben als echte Stephen King fan erg benieuwd.

  Verder wordt het voor mij eindelijk eens tijd om Red Dead Redemption 2 uit te spelen. Ik zit al in de Epilogue dus ik hoef nog maar een paar missies te doen. Wat is dit toch een geweldig spel. Prachtig verhaal, prachtige wereld, prachtige personages, wat is er eigenlijk niet prachtig aan deze game?

  Nintendo

  Marcus Talens

  Ik heb het komende paasweekend niet zo heel veel plannen. Als ik tijd heb hoop ik te beginnen aan "William Shakespeare's Jedi the Last" (Ja, er zijn Shakespeare-achtige bewerkingen van Star Wars, en ja, ik heb ze allemaal gelezen). Wat games betreft weet ik het nog niet. Er zit een grote Smash Bros. update aan te komen, dus misschien kan ik wat experimenteren met de levelstudio. Dat was een persoonlijke favoriet in Brawl. Heel misschien koop ik wat nieuws. Ik overweeg Hollow Knight al een tijdje.

  Cuphead

  Remco Hayes

  Tijdens de paasdagen ga ik aan de slag met Cuphead op de Nintendo Switch. Ik heb deze titel al eerder gespeeld op de Xbox, maar nu dat ik een Switch heb kan ik deze natuurlijk niet laten liggen. Ook ga ik me wagen aan hordes zombies in World War Z. Hier heb ik al wat van gespeeld, maar de bedoeling is om de hoogste moeilijkheidsgraad beschikbaar af te maken. Natuurlijk moeten we ook veel eieren eten, maar dat doe ik wel tussen de speelsessies door.

  Dit zijn de plannen van de redactie voor de paasdagen

  Zoals je kunt lezen gaat de redactie dus vooral lekker veel gamen. Wij zijn hartstikke benieuwd wat jij gaat doen tijdens de paasdagen. Laat dit ons weten in de reacties. Vrolijk Pasen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.