Reageer en Win - Vrijkaarten Us + goodie pakket en Ride Upon The Storm S2

Article
vrijdag, 15 maart 2019 om 15:25
xgn google image
In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op vrijkaarten voor de film Us met een goodie pakket. Ook maken jullie kans op een DVD van het tweede seizoen van Ride Upon The Storm. Bekijk de video hieronder, waarin Sonja uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!
In de Reageer en Win van vorige week gaven we de collectors edition van Jump Force voor de PlayStation 4 ter waarde van 299 euro weg. Hiervoor moesten jullie een haiku schrijven om kans te maken op deze fantastische prijs. Sonja laat weten wie er gewonnen heeft.
Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar [email protected]

Reageer en Win - Vrijkaarten Us + goodie pakket en Ride Upon The Storm S2

Deze week geven wij in samenwerking met Universal Pictures 2 vrijkaarten weg voor de film Us. De film gaat over het getrouwde stel Gabe en Adelaide Wilson die hun kinderen meenemen naar een strandhuis, in de hoop om wat tijd te spenderen met vrienden. Hun rust wordt al snel vervangen met angst en chaos wanneer een groep vreemdelingen genaamd 'The Tethered', die precies op hen lijken, langs komen. Naast de 2 vrijkaarten hoort er natuurlijk ook een goodie pakket van de film bij. Dit goodie pakket bestaat uit een vest, powerbank en een spiegeltje met op alles een logo van de film. We geven dit pakker drie keer weg.
Ook geven wij deze week 2 DVD exemplaren weg van het tweede seizoen van Ride Upon The Storm. De serie kreeg van ons een 6 in de review. Daarin was het volgende te lezen:
Bekijk de video hierboven waarin Sonja uitlegt wat je moet doen om kans te maken!
Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).