De vijf beste Division 2 tips om op gang te komen in Washington!

  Dit zijn de vijf beste Division 2 tips om goed aan de game te beginnen. The Division 2 is nu beschikbaar voor iedereen, maar het kan wat beangstigend zijn om de direct de diepte in te duiken. Washington DC is de setting en wordt overspoeld door vijandige bendes, maar zo ga jij voorbereid de strijd aan!

  5. Gebruik je Skills

  Een essentiële tip voor het spelen van The Division 2 is toch wel dat je veel (en goed) gebruik maakt van je Skill. In The Division 2 speel je namelijk verschillende skills vrij die je kunt gebruiken terwijl je aan het spelen bent. Hieronder hebben we de skills even op een rijtje gezet, zodat je zelf even alvast kunt beslissen welke je als eerste vrij wil spelen.

  • Pulse
  • Turret
  • Hive
  • Chem Launcher
  • Firefly
  • Seeker Mine
  • Drone
  • Shield

  Aangezien we het hier over de beste Division 2 tips hebben, raden we je alvast aan welke skills je als eerste moet vrijspelen. Het slimste is om te kiezen voor het schild of de drone. Met die eerste kun je namelijk vijanden gemakkelijk terugdringen en de drone kun je op vijanden afsturen om ze vervolgens om te toveren tot gatenkaas.

  4. Blijf in de dekking

  Als je het schild niet gebruikt om vijanden terug te dringen, kun je maar beter van de volgende van onze beste Division 2 tips gebruik maken. Het is namelijk een vereiste om gebruik te maken van dekking wanneer je in een gevecht zit. Wanneer je dit niet doet is de kans groot dat je meer kogelgaten zal verzamelen dan een kind dat alleen maar snoep eet en zijn tanden niet poetst.

  Vanuit de dekking kun je gelukkig wel veel schade aanrichten bij de vijand. Zo kun je de vijand flanken, waarmee je de vijand vaak kunt verrassen. Op deze manier kunnen ze zich nergens achter verschuilen en heb jij de kans om een helse kogelregen op het boeventuig los te laten.

  3. Verzamel SHD Tech

  De volgende van de beste Division 2 tips die we je kunnen geven heeft te maken met de verzamelvoorwerpen in Washington. Deze komen in de vorm van SHD Tech dat door de gehele stad verspreid ligt. De SHD Tech is essentieel voor iedereen die zijn personage sterker wil maken, want SHD Tech moet je gebruiken om skills en perks vrij te spelen.

  De skills die je vrijspeelt kun je vervolgens toepassen tijdens het ontdekken van de wereld en de vuurgevechten. Aan de andere kant kun je de perks gebruiken om je personage sterker te maken. Perks zijn namelijk passieve upgrades die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je meer armor kits kunt gebruiken of die je een extra granaat geven tijdens gevechten.

  2. Schoon schip maken

  De op één na beste Division 2 tip die we je kunnen geven is om je rugzak goed op orde te houden. Hierin verzamel je namelijk al je voorwerpen (lees: loot) en een groot deel daarvan ga je niet gebruiken. Om alles nu één voor één te verwijderen, is een nachtmerrie die je je grootste vijand niet toewenst.

  Gelukkig biedt de game je een hele handige manier om alles snel op te ruimen. Je kunt voorwerpen namelijk markeren als ‘Junk’, waardoor je het vervolgens in één keer al je voorwerpen kunt verwijderen. Hierdoor houd je je rugzak lekker schoon en hoef je niet al te veel tijd in je rugzak te spenderen.

  1. Verzamel de agenten!

  Natuurlijk kan er maar één de beste zijn als we het hebben over de beste Division 2 tips en dat is om samen te spelen. The Division 2 is het allerleukste wanneer je een groep van vier spelers verzamelt om op pad te gaan. Samen worden jullie een onoverwinnelijke groep waar de Hyena’s, één van de vijandelijke groepen, voor zullen beven.

  Zorg er wel voor dat je allemaal gelijktijdig speelt tijdens elke sessie, want het is niet zo leuk als één speler sterker is dan de rest. De lagere level-spelers worden dan een stukje sterker gemaakt voor de game, waardoor ze virtueel een hoger level zijn. Helaas ben je dan nog steeds een stukje zwakker dan de vijand, waardoor je vaker dood gaat. Speel dus samen met een vaste groep en spreek met elkaar af om niet alleen door te spelen!

  De beste Division 2 tips vind je hier!

  Met deze Division 2 tips kun je goed op gang komen en domineren in Washington. De game is immers nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Als je nog niet zeker weet of je de game moet halen, kun je hier vijf redenen vinden om de game te halen!

  Tom Clancy's The Division 2

  Verkijgbaar vanaf 15 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.