Reageer en Win - Happy Death Day 2U 2 tickets + hoodie en handschoenen

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 2 kaarten voor de bioscoopfilm Happy Death Day 2U en een goodie pakket dat bestaat uit een hoodie en handschoenen. Bekijk de video hieronder, waarin Luuc uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we de Lego DC Super-Villains Aquaman DLC voor de Xbox One weg. Ook gaven we drie Blu-ray exemplaren weg van The Meg. Luuc laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Happy Death Day 2U 2 tickets + hoodie en handschoen

  Deze week geven wij in samenwerking met Universal Pictures drie keer 2 tickets weg voor de bioscoop film Happy Death Day 2U. Deze film draait sinds 13 februari in de bioscoop en is het vervolg op Happy Death Day waarin Tree Gelbman in een loop zit waarin ze wordt vermoord door een persoon met een baby masker en deze dag elke keer opnieuw beleefd, alleen deze keer zijn ook haar vrienden slachtoffer van deze vloek. Naast de tickets voor deze nieuwe bioscoop film hoort er natuurlijk ook een goodie pakket bij, bestaande uit een hoodie en handschoenen.

  Bekijk de video hierboven waarin Luuc uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.