Reageer en Win - Mario maker 2 en Spiderman Far From Home goodie pakket

  In de Reageer & Win van deze week geven we een Mario Maker 2 strandlaken samen met 3 goodie pakketten van Spiderman Far From Home weg. Bekijk de video hieronder, waarin Sonja uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijs en waarin zij bekend maakt wie er de vorige keer heeft gewonnen.

  In de Reageer en Win van vorige week gaven wij 2x een blu-ray van The Mule weg. Sonja maakt de winnaars bekend zodat zij binnenkort kunnen genieten van een geweldige film of een mooi strandlaken.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Mario maker 2 en Spiderman Far From Home goodie pakket

  Prijs: Mario Maker 2 strandlaken

  Prijs: 3x Spiderman Far from home goodie pakket

  Goodie pakket bestaat uit:

  • 2 vrijkaarten
  • Spiderman figurine
  • Spiderman passport cover
  • Spiderman duffle bag

  We geven dit goodie pakket weg in samenwerking met Sony Pictures. Peter Parker (Tom Holland) heeft een school trip naar europa. Maar al snel komt Peter erachter dat dit geen gewone vakantie gaat zijn. Dit komt vooral door Nick Fury (Samuel L. Jackson) die in zijn hotelkamer zijn vriend Ned neerschiet met een verdovingspijltje. Nu moet hij samen met Mysterio (Jake Gyllenhaal) de bedreiging op de wereld stoppen.

  Om deze prijs te winnen moet je reageren op minimaal 3 artikelen op XGN.nl waaronder de Reageer en Win.

  Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Bekijk dan de video hier boven, waarin Sonja uitlegt wat je moet doen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.