Reageer en Win - Vrijkaarten The White Crow & God Eater 3 PS4

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 3 keer een set vrijkaarten voor de bioscoopfilm The White Crow. Ook maken jullie kans op God Eater 3 voor de PlayStation 4. Bekijk de video hieronder, waarin Sonja uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we 3 keer 2 vrijkaarten weg voor de bioscoopfilm Little. Ook gaven wij de Dark Souls Trilogy weg voor de Playstation 4 met alle soundtracks op vinyl. Sonja laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Vrijkaarten The White Crow & God Eater 3 PS4

  Wij geven deze week in samenwerking met StudioCanal 3 keer 2 vrijkaarten weg voor de bioscoopfilm The White crow. De film vertelt het verhaal van de legendarische Russische balletdanser Rudolf Nureyev. Hij verlaat de ballet cultuur door van Rusland naar het Westen uit te wijken.Hiervoor krijgt hij hulp van Clara Saint in 1961 in Parijs. De film is geïnspireerd op het boek "Rudolf Nureyev: The Life" door Julie Kavanagh. De film was al in première gegaan op 31 augustus 2018 op het Telluride Film Festival, maar draait nu ook in de bioscoop.

  Verder geven wij in samenwerking met Bandai Namco de game God Eater 3 voor de PlayStation 4 weg. God Eater 3 is een actie-RPG met Hack and Slash gameplay. Je bent hierin uitgerust met God Arc wapens die getransformeerd kunnen worden in geweren. In de game krijg je de taak om monsters genaamd Aragami op te jagen en af te maken. Je speelt hierin een god eater die energie haalt uit monsters die die vermoord, met die energie laad je op voor speciale aanvallen genaamd "Burst Attacks" die voor extra veel schade zorgen bij monsters. Theo schreef al een review over deze game, waarin je kunt zien wat hij van deze game vond.

  Wil jij nou twee vrijkaarten winnen voor The White Crow? Vertel ons dan wie jij nou een goede ballet danser of danseres vindt! Om kans te maken op de God Eater 3 voor de PlayStation 4 moet je onder 3 verschillende artikelen reageren, waaronder de review van God Eater 3.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  God Eater 3

  Verkijgbaar vanaf 8 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.