Reageer en Win Sea of Thieves Goodiepakket

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Rare Ltd. een Sea of Thieves Goodiepakket weg.

  Vorige week konden jullie kans maken op een van 2 exemplaren van Milestone's MXGP Pro voor de PlayStation 4 of Xbox One. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Sea of Thieves Goodiepakket

  Deze week geven wij in samenwerking met Rare Ltd. en naar aanleiding van gratis te downloaden Cursed Sails update een Sea of Thieves goodiepakket weg. Dit pakket bestaat uit maarliefst:

  • Sea of Thieves: Seagate Gamedrive
  • Sea of Thieves: Artbook
  • Sea of Thieves speld

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Sea of Thieves

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.