Reageer en Win - Flight Stick en Ace Combat 7 Skies Unknown

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op een Flight Stick en drie PlayStation 4 codes voor Ace Combat 7: Skies Unknown. Bekijk de video hieronder, waarin Sonja gaat uitleggen hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen.

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we een Razer Raiju Ultimate controller weg. Deze controller is geschikt voor zowel PlayStation 4 als PC. Daarnaast gaven we ook een DVD en Blu-ray van Ant-Man and the Wasp weg.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Ace Combat 7 Flight Stick en 3 codes voor Ace Combat 7

  Deze week geven we in samenwerking met Bandai Namco een Flight Stick voor Ace Combat 7: Skies Unknown weg. Hiermee wordt de ervaring tijdens het spelen van deze vlieggame nog realistischer gemaakt. De game is ook op de PSVR te spelen en dan geeft de Flight Stick helemaal het gevoel alsof je in een echte F16 zit.

  Ook geven we, nogmaals in samenwerking met Bandai Namco, drie PlayStation 4 codes weg voor Ace Combat 7: Skies Unknown. Een hele toffe game, want In onze Ace Combat 7: Skies Unknown review geeft Timo aan dat de graphics heel mooi zijn, de gameplay extreem realistisch is en dat effici├źntie erg belangrijk is.

  Bekijk de video hierboven waarin Sonja uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Ace Combat 7: Skies Unknown

  Verkijgbaar vanaf 18 january 2019

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.