De beste PS4 store aanbiedingen van dit moment!

  Het is een goed moment om een PlayStation 4 gebruiker te zijn. De PS5 komt om de hoek kijken en de PSN Store zit vol met kortingen om van te profiteren. De beste kortingen voor de PS4 zetten we voor je op een rijtje!

  Voor de PlayStation 4 kun je op het moment op verschillende manieren profiteren van hoge kortingen. Zo zijn de Days of Play van start gegaan en is in de PSN Store ook veel korting te vinden op verschillende games. Wij zetten in dit overzicht de beste aanbiedingen om van te profiteren.

  Death Stranding (29,98 euro)

  We trappen af met een vrij recente PlayStation 4-titel die je op het moment nog nergens anders kunt vinden. Natuurlijk doelen we op Death Stranding. De nieuwe titel van Hideo Kojima kwam in november 2019 uit met een prijskaartje van 60 euro, maar is nu voor de helft van de prijs te vinden bij Game Mania.

  In de game ga je met Sam Porter Bridges op stap in een dystopische versie van de Verenigde Staten met als doel om de mensheid weer samen te brengen. Mensen leven in geïsoleerde schuilbunkers en proberen de horror-wereld vol dodelijke regen en demonen die uit de grond komen te vergeten, maar pakketten moeten gewoon bezorgd worden. In onze Death Stranding review lees je alles over deze bijzondere titel die we met een 8,5 bekroonden.

  eFootbal PES 2020 (5,99 euro)

  Je vraagt je misschien af waarom PES en niet FIFA in deze lijst staat, maar daar is een goede reden voor. FIFA kun je immers niet voor 5,99 euro in de PlayStation Store vinden. Voor de nieuwste PES is dat wel het geval, mits je PlayStation Plus hebt natuurlijk. Wie dat niet heeft, moet 17,99 euro neerleggen voor de titel.

  Net als in FIFA kun je gesimuleerde voetbalwedstrijden spelen, waarbij de focus van PES ligt op het realisme. Tevens is het de game waarin je dit jaar exclusief Juventus kunt vinden. De club werd namelijk gestrikt voor een exclusiviteitsdeal, waardoor De Oude Dame niet in FIFA 20 te vinden is.

  PlayStation Plus (41,85 euro)

  Wie nog geen Playstation Plus heeft, kan beter als eerste voor deze aanbieding kiezen. Je kunt bijna 20 euro korting krijgen op PlayStation Plus voor 12 maanden als je er op tijd bij bent. Deze actie is namelijk via de Days of Play ontstaan en geldig tot en met 8 juni.

  Met een jaar lang PlayStation Plus verzeker je jezelf van een scala aan gratis games die je via het maandelijkse programma krijgt, kun je online gamen met vrienden en heb je cloud-opslag. Ook kun je profiteren van exclusieve kortingen, zoals dat nu mogelijk is via de dubbele kortingsweken. Je kunt overigens ook voor drie maanden PlayStation Plus kiezen als je de service eerst even wilt testen.

  Marvel’s Spider-Man (17,99 euro)

  Eén van de PlayStation 4 exclusives die de laatste jaren is uitgegroeid tot icoon is Spider-Man. De game die in 2018 verscheen liet zien dat Spidey prima in een game kon verschijnen en dankzij de grote open-wereld werden veel spelers urenlang van vermaak voorzien.

  Profiteer nu van de aanbieding op Marvel’s Spider-Man bij bol.com voor slechts 17,99 euro

  Dat de game nu in de aanbieding is bij bol.com is dan ook een mooie bijkomstigheid. Waar je eerst 60 euro moest betalen, kun je nu profiteren door de game voor slechts 17,99 euro aan te schaffen. Dat is meer dan 40 euro korting voor één van de beste games op de PS4!

  Zombie Army 4: Dead War (24,99 euro)

  Wie nog nooit van deze bloeddorstige serie heeft gehoord, kan gelijk op een goed moment instappen. De Zombie Army-games zijn ideaal om co-op plezier uit te halen dankzij de krankzinnige missies en het nog vreemdere verhaal. In Zombie Army 4 moet je namelijk wederom zombies terug naar de hel knallen en dat terwijl de leider van de vleeseters, zombie Hitler al het loodje heeft gelegd!

  Gelukkig heb jij (samen met maximaal drie vrienden) genoeg lood om iedere zombie weer in zijn graf te werken. Via de store op de PS4 kun je de game nu voor 24,99 euro halen, wat toch de helft van de prijs is. Gezien de game eerder dit jaar uitkwam, is dat een flinke korting die je niet kunt laten liggen.

  Persona 5 Royal (39,98 euro)

  2017 was een fantastisch jaar voor games, maar 2020 lijkt daar een stapje bovenop te willen doen. Dat wordt wel duidelijk met deze vernieuwde versie van Persona 5, de JRPG die oorspronkelijk uit 2017 afstamt. In de nieuwe game zit een flinke dosis nieuwe content om van te genieten die het 100 uur durende avontuur op toffe wijze zal verlengen.

  Haal hier Persona 5 Royal voor 39,98 euro bij Game Mania

  De stijl van de titel is in de afgelopen drie jaar absoluut niet vervaagd, dus als je de titel nog nooit gespeeld hebt, is dit het ideale moment om in te stappen. De korting geldt tot en met 8 juni, dus wees er voor die tijd bij. Je wil immers niet één van de beste JRPG’s aller tijden te kort doen!

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.