Indies onder de loep - Card Hog Demo, Bullet Beat, Castle Pals

Article
dinsdag, 02 juni 2020 om 15:00
card hogf1590755864
Natuurlijk brengen we jullie graag het nieuwste op gebied van tech en gadgets, maar tussendoor moet er ook gegamed worden! Wij laten jullie graag weten welke indie games wij zoal gespeeld hebben.
Gespeeld: Card Hog demo
Platformen: Steam
Genre: Cardgame, Puzzle
Mening: Ik heb de demo gespeeld en ik ben eigenlijk wel positief verrast. In dit spel schuif je kaarten om zo een zwijn door een dungeon te begeleiden. Die dungeon ligt vol met monsters, wapens, geldstukken en drankjes om je levenspunten weer op pijl te brengen. Dit is een spel wat ik eigenlijk wel als een echt kaartspelletje aan een tafel zou willen spelen.
Pro’s Grappig, leuke artwork
Cons Op het moment nog een demo met de nodige kinderziektes qua uitleg
Prijs: demo is gratis, volledige game nog onbekend. Deze verschijnt dit jaar.
Redacteur: Kevin de Bruin
bullet beatf1590755722
Gespeeld: Bullet Beat
Platform: Xbox One
Genre: Shoot 'em up
Mening: Afgelopen week heb ik deze shoot 'em up gespeeld. Degenen die mij kennen weet ik dat ik echt een zwak heb voor shoot 'em ups. Ik speel echt alles wat los en vast zit. Wat opvalt aan deze Bullet Beat is dat het behoorlijk uniek jasje aan heeft. Verder is de muziek enorm belangrijk en ben je continu op een beat aan het schieten. De kogels die je krijgt zijn een beetje knullig, later krijg je wel wat meer opties, maar het is nooit echt vergelijkbaar met de betere shoot 'em ups. Dat is jammer. Wat wel weer tof is dat elk level een totaal ander kleurenpalet heeft. Als je van dit genre houdt, zou ik hem eens halen in de sale!
Prijs: 4,99 (nu 4,49)
Redacteur: Rox
castlepalsf1590757012
Gespeeld: Castle Pals
Platformen: PlayStation 4
Genre: Platformer
Mening: Je speelt afwisselend met Kylee en Owen. Elk heeft zijn eigen gadgets Kylee is de vechtersbaas van de twee, Owen heeft een propelor-hoedje, waarmee hij a la Flappy Bird kan vliegen. De levels zijn daar uiteraard op afgestemd. Hierdoor krijg je lekker afwisselende gameplay. Castle Pals is geen game om weken achter elkaar te spelen, maar is prima als tussendoortje.
Pro’s: grafisch goed afgewerkt, afwisselende gameplay.
Cons: Owen's levels zijn vaak net zo frustrerend als het spelen van Flappy Bird. 40 levels is niet zo heel veel.
Prijs: €4,99
Redacteur: Chris

Populair Nieuws