Drie PS3 remasters die we willen zien!

  Na een selectie te hebben gemaakt van PS2 titels die een remaster verdienen, hebben wij nu ook een mooie lijst met PS3 remasters die wij willen zien. De lijst die wij hebben samengesteld bestaat niet uit alleen PlayStation exclusives. Zo hebben wij ook multiplatform games gekozen of overwogen, die wij graag met de kracht van de PS4 willen spelen.

  Battlefield 3 – De shooter van de PS3 remasters

  Battlefield 3 is in 2011 uitgekomen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. De game is er inmiddels dus al aardig wat jaartjes. Toch ziet de algemene community, ondanks de nieuwere Battlefields die zijn uitgekomen, Battlefield 3 als de beste titel in de franchise.

  Battlefield 3 speelt zich af rond 2011, tijdens conflicten in het Midden-Oosten. Deze setting blijkt bij gamers vaak in de smaak te vallen. Zo is Grand Bazaar de favoriete map van velen, daar kunnen wij ons zeker in vinden, want de map ziet er geweldig uit. Ook de singleplayer en de co-op zijn fantastische bezigheden in de game.

  De DLC die is uitgekomen bevat hele diverse mappen. Als Battlefield 3 als remaster uit zou komen met alle DLC inbegrepen, zal er geen verdeelde community zijn, zoals veelal het geval is bij de Battlefield serie door de Premium pass. Met een complete community zullen er dus altijd genoeg servers zijn die vol zitten met spelers, waardoor de speelervaring optimaal blijft.

  WipEout HD Fury – De racegame van de PS3 remasters

  We hopen ooit nog een remaster te zien van de futuristische racegame WipEout HD Fury. Deze game is een topper van de PS3, vooral de online races zijn erg leuk in de game. Op de Nintendo Switch zien we nu een game die verdacht veel weg heeft van WipEout, namelijk Fast RMX.

  WipEout op de PS3 had voor die tijd al prachtige graphics, dus op de PS4 Pro zal het er al helemaal geweldig uit moeten zien met alle mooie neon kleuren. Een uitgebreide futuristische multiplayer racegame zoals WipEout hebben we nog niet op de PS4, daarom vinden wij dat de game een remaster verdient.

  PlayStation All-Stars Battle Royale - De partygame van de PS3 remasters

  Op de PS3 en PS Vita hebben we de PlayStation All-Stars Battle Royale game om van te genieten. Dit kan met meerdere spelers, wat het een erg leuke partygame maakt. In de game kan je een groot aantal iconische PlayStation karakters kiezen om mee te vechten. Allemaal met hun unieke eigenschappen en vechtstijlen.

  De game is erg leuk om te spelen met meerdere spelers. Zo kan je met 8 personen tegelijk op één scherm de strijd aangaan met elkaar. De omgevingen waarin je vecht zijn allemaal gebaseerd op de unieke omgevingen uit de PlayStation games. Zo kan je bijvoorbeeld in en rondom het vliegtuig vechten van Uncharted 3.

  We hebben al een aantal partygames op de PlayStation 4, maar een titel zoals PlayStation All-Stars Battle Royale is echt een gemis. We hopen daarom dat er nog een leuke party vechtgame komt voor de PS4 of een remaster van PlayStation All-Stars Battle Royale.

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.