De PlayStation VR games zijn een ervaring op zich en natuurlijk wil je deze ervaring delen met je vrienden. Als iemand gebruik maakt van de virtual reality bril, kunnen de andere meekijken op de tv. Je ziet dan wat de VR gebruiker ziet, maar dan niet in VR.

Welke games zijn nou eigenlijk geschikt om te spelen op een vrijdagavond of weekend in het gezelschap van je vrienden? Wij hebben een mooie lijst voor je!

Driveclub VR - racen op de PlayStation VR

Je zal in eerste instantie niet verwachten dat een racegame leuk is om te spelen met je vrienden erbij. Niets is minder waar, want wie houdt er nou niet van een beetje competitie?

Kies in de game een racebaan naar keuze en selecteer de tijdrit functie. Iedereen legt de baan drie keer zo snel mogelijk af en deze tijden noteer je. Aan het einde als iedereen is geweest, bekijk je de tijden. De beste tijd wint. Je kan natuurlijk spelen om een prijs als je het spannender wil maken. Maar wij vonden het zonder al spannend genoeg.

Driveclub heeft verder nog andere gamemodi die speelbaar zijn met het grote aantal wagens die tot je beschikking staan. Grote kans dus dat iedereen met zijn of haar favoriete auto kan spelen. Denk er wel om dat je bij de wedstrijden om de beste tijd allemaal in dezelfde auto rijdt.