Mass Effect Andromeda Release - Alle info op een rij

Article
donderdag, 23 maart 2017 om 13:03
xgn google image
Voor fans van de serie is het wachten nu echt voorbij. Mass Effect Andromeda is vandaag uit. Hier is alles wat je moet weten.
De laatste tijd hebben wij veel geschreven over Mass Effect Andromeda. Eerder zijn we al in detail in gegaan over de game. Om alles overzichtelijk te houden hebben we wat jij echt moet weten over de game hier op een rijtje gezet.

Onze Mass Effect Andromeda review

Wij hebben de game all op de proef gesteld en een oordeel geveld. Wij vertellen je alle ins en outs over Mass Effect zodat jij weet wat je kunt verwachten van BioWare's nieuwe trots. Wil jij weten wat jij vinden van de game? Je kunt het lezen in onze onze review.
108243

De veranderingen in gameplay

Misschien is de meest opvallende verandering in Mass Effect Andromeda wel dat Commander Shepard niet een speelbaar karakter is. Naast een andere hoofdpersoon, die je zelf kunt aanpassen, kun je in onze special kan je vijf verandering lezen in het nieuwe deel van de Mass Effect serie. Deze veranderingen zijn heel handig om te weten voordat je begint met spelen.
108244

De combat en skills in Mass Effect Andromeda

De wereld van Mass Effect Andromeda zit vol met gevaar, en het is wel zo prettig als je blijft leven. In een eerdere special hebben wij alle informatie op een rijtje gezet over de combat in Mass Effect Andromeda zodat je goed voorbereid op ruimte avontuur kan gaan. Onder combat in Mass Effect Andromeda valt ook het nieuwe skill systeem, dat erg complex is. Goed om daar mee dus te experimenteren, meer hierover lees je in onze special.
108245

Maak kennis met de squad members

De Mass Effect serie staat bekend om haar sterke dialogen en plot. Je zal in het verhaal van de nieuwste game vanzelfsprekend veel in gesprek zijn met de figuren in je omgeving. Misschien zou het dus wel van pas kunnen komen om alvast kennis te maken met de personages die in je Mass Effect Andromeda squad zitten. In onze special kun je lezen wie er in de game in je squad zitten.