Met deze gratis PS Plus games van oktober 2021 knal je de nieuwe maand in

Article
donderdag, 30 september 2021 om 13:00
hell let loosef1632992772
De gratis PS Plus van oktober 2021 zijn bekendgemaakt. Sony beloont haar abonnees met een aantal prima titels. PlayStation 4- en PlayStation 5-spelers mogen vanaf 5 oktober weer aan de slag met nieuwe titels.

Hell Let Loose (PS5)

Met Hell Let Loose hebben we een tactische first-person shooter tijdens de Tweede Wereldoorlog te pakken. Online kunnen twee teams van maar liefst honderd spelers het tegen elkaar opnemen. Spelers kunnen tussen veertien verschillende rollen kiezen, met elk een unieke bevoorrading. De game is sinds juni 2019 in early access en de relatief kleine ontwikkelaar (Black Matter) wil de game zo realistisch mogelijk maken, waardoor Hell Let Loose er visueel indrukwekkend uitziet.
pga tour 2k21f1599817517

PGA Tour 2K21 (PS4)

Met basketbal, voetbal en racing hebben sportfanaten een ruime keuze om ook in de wereld van gaming te bewegen. Met golf is daar als sinds jaar en dag nog een keuze bij. Met de gratis PS Plus games van oktober 2021 is er nu de mogelijkheid om deze sport gratis te beoefenen. Met PGA Tour 2k21 is er voor spelers meer dan voldoende te beleven in de vorm van losse toernooien of de carrrièremodus. Wie liever tegen golfers van vlees en bloed speelt, heeft een groot aantal opties met de Societies modus, maar even snel een 1-tegen-1 potje kan natuurlijk ook.
mortal kombat x 100957f1632992915

Mortal Kombat X (PS4)

Leef je op de PS4 uit met Mortal Kombat X. In het bekende vechtspel is er de keuze om uit verschillende stijlen van iedere fighter te kiezen. In de game is ook een verhaallijn aanwezig, waar je van de toekomst naar het verleden heen-en-weer wordt geslingerd. Mortal Kombat X is alleen niet voor de spelers met een zwakke maag, want net zoals in de andere titels in de franchise zal er het nodig bloed vloeien en ledematen rondvliegen.

PS Plus games oktober 2021

De nieuwe PS Plus games voor Oktober 2021 zullen vanaf 5 oktober tot en met 2 november zonder verdere kosten te claimen en te downloaden zijn. Tot die tijd is er nog de mogelijkheid om de PS Plus games van september 2021 te downloaden. De huidige line-up van PS Plus, bestaande uit Dealabs Overcooked! All You Can Eat, Hitman 2 en Predator: Hunting Grounds zijn nog steeds beschikbaar en kunnen door abonnees tot uiterlijk dinsdag 5 oktober geclaimed en gedownload worden.