Apex Legends krijgt nieuw event met een verhaal

News
donderdag, 30 september 2021 om 12:30
apex legends headerf1628679700
Apex is nu al een paar maanden in zijn nieuwe seizoen en spelers willen graag nieuwe content zien, met name met een verhaal. Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft geluisterd, want er is nu een nieuw event toegevoegd.
Het karakter Bloodhound krijgt zijn eerste event in Apex Legends. Onlangs stond Rampart in de schijnwerpers en zelfs Caustic heeft zijn moment gehad, maar nu is het de beurt aan Bloodhound. Tijdens dit nieuwe event kun je in Quick Play potjes witte raven vinden. Als je die tegenkomt, is je speurtocht officieel begonnen.
Deze mini challenges zorgen ervoor dat er meer verhaal in de game komt. Deze eerste Apex Chronicle heeft de naam Old Ways, New Dawn en zorgt ervoor dat spelers iets meer over Bloodhound te weten komen. Ze gaan op avontuur in de map Worlds Edge, wat het thuis is van Bloodhound.

Hoe werkt het nieuwe event?

Wanneer je een witte raaf heb gevonden kan de speurtocht beginnen. Er zijn op de map meerdere raven en meerdere paden die je kunt volgen. Zo zal het minder vaak voorkomen dat je hetzelfde pad als je tegenstander moet nemen. Ook wordt de voortgang die je maakt in het potje opgeslagen, zodat wanneer je sterft je het verhaal weer op kan pakken vanaf waar je gebleven was in de vorige match.
Apex Legends is een first person battle royale game. Spelers kunnen in de schoenen stappen van verschillende karakters, met allemaal hun eigen abilities gemixt met een heel scala aan wapens. Het doel is net als elke battle royale heel simpel: blijf als laatste overeind staan.