Project Cars video's - De sites om het meeste uit de game te halen

Article
door Anoniem
zondag, 15 maart 2015 om 14:11
xgn google image
Ai, Project Cars is ietsje uitgesteld. Maar hé, dat mag de pret niet drukken! Want je kan al wel vast genieten van wat vette Project Cars video. Heel wat mensen hebben al wat toffe content online gedeeld, dus hierbij wat aanbevelingen van sites met coole video's!

Community sites

Project Cars kent een hechte en betrokken community. Het internet staat dan ook vol met websites waar je als Project Cars fan terecht kan. De Nederlandse Project Cars is een van de grootste fan-sites voor Project cars.
Op deze website vind je algemene informatie over de game, maar ook hele diepgaande video’s over hoe jij beter kan worden in Project Cars. Fans geven elkaar tips en tricks. Ben je dus opzoek naar een Nederlandse site die jou helpt bij Project Cars, dan kan je op deze fan-site terecht.
68218

Reddit

Op Reddit vind je bijna alles, dus ook voor Project Cars kan op Reddit terecht. De subreddit ‘pcars’ staat dan ook vol met handige informatie over Project Cars. Je kunt op de subreddit natuurlijk ook je eigen vraag stellen, of andere vragen beantwoorden. Op pcars kan je ook prachtige screenshots vinden voor jouw console of PC.
Check vooral even de video boven deze pagina! Want kijk eens hoe realistisch die racegame wordt. Bijna niet van echt te onderscheiden, toch?
68219

De officiële Project Cars website

Natuurlijk is op de officële Project Cars site ook veel te vinden. De makers van Project Cars werken hard om jou van de beste informatie te voorzien. Zo kan je op de website ook andere community sites vinden.
Project Cars fans kunnen op deze website ook veel vinden om een betere speelervaring te krijgen. Zo kan je op deze site ook goede second screen apps vinden die je tijdens je race van allerlei informatie voorzien.
68220

Youtube

Op YouTube heb je ook een aantal grote kanalen die Project Cars onder de loep nemen. Hoe speelt Project Cars bijvoorbeeld met de Oculus Rift en een stuur met gaspedalen? Je krijgt ook te zien wat de grafische verschillen zijn tussen low en ultra settings op de PC. Project Cars wordt ook vergeleken met de echte wereld, bij dit soort filmpjes kan je goed zien wat de grafische pracht is van Project Cars.
Kijk eens naar deze Youtube Kanalen: DigiProst, ADRIANF1esp en RachingMachine
68221

Fora

Op het internet zijn ook veel fora waar gebruikers samenkomen om tips te geven over Project Cars. In deze fora kan je enorm veel kennis opdoen over de game. Gebruikers zitten op deze fora te discussiëren over beste auto’s/tracks/gear/tuning opties en nog veel meer. Kijk eens op de threads van Neogaf, Gamefaqs, Racedepartment, Nogripracing en GTplanet.

Populair Nieuws