Prijsvraag: The Equalizer prijzenpakket

Article
vrijdag, 19 september 2014 om 17:33
xgn google image
Houd jij van actie-thrillers? Ben jij fan van Denzel Washington? En wil jij gratis en voor niets naar de film? Lees dan gauw verder, want vandaag geeft XGN een prijzenpakket van The Equalizer weg met daarin twee bioscoopkaarten!
XGN geeft in samenwerking met Universal vier keer een prijzenpakket weg van The Equalizer met daarin twee bioscoopkaarten, een pet, een zaklamp en de DVD van 2 Guns.

The Equalizer is een wervelwind vol actie

The Equalizer is een actie-thriller met Denzel Washington in de hoofdrol. Denzel speelt Robert McCall, een man met een mysterueys verleden. Hij woont in Boston en leidt daar een onopvallend bestaan. Totdat McCalls leven plotseling verandert als hij een Teri (Chloë Grace Moretz), een jonge prostituee, uit handen van criminelen wil houden. Hierdoor zijn zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaren zijn vijanden, die McCall één voor één uit moet zien te schakelen.
The Equalizer draait vanaf 25 september in de Nederlandse bioscopen en in IMAX. Meer informatie over de film is te vinden op de officiële website en de Facebook-pagina.

Hoe win je het The Equalizer prijzenpakket?

Om kans te maken op The Equalizer hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is je favoriete film van Denzel Washington en waarom?"
De prijsvraag sluit 26 september om 12:00. Winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.