Maak kennis met de belangrijkste Prey characters

Article
dinsdag, 02 mei 2017 om 14:28
xgn google image
Inmiddels kunnen we zelf aan de slag met Prey in de demo, die nu te downloaden is op Xbox One en PlayStation 4. Naast hoofdpersonage Morgan Yu zijn er nog meer belangrijke personages in Prey te vinden. In dit artikel stellen we de Prey characters aan je voor!
Het wachten duurt nu niet lang meer: Prey komt aan het einde van deze week uit. Deze futuristische sci-fi shooter speelt zich af op het ruimtestation Talos 1, waar experimenten met alien DNA worden uitgevoerd. Op een dag gaat het alleen gruwelijk mis en raken de vijandige aliens over het hele station verspreid.
Hoofdpersonage Morgan Yu moet het opnemen tegen deze vijandige aliens, maar dat betekent niet dat er geen andere personages aan te pas komen. Daarom vind je in dit artikel een overzicht van de belangrijkste Prey characters.
prey characters alex yu

De belangrijkste Prey characters - Alex Yu

We beginnen dit artikel met Alex Yu. Hé, zul je wellicht denken, die achternaam komt me bekend voor. Dat klopt, want Alex is de broer van het hoofdpersonage Morgan Yu. Bovendien is Alex de CEO van TranStar, een bedrijf dat zich specialiseert in neurowetenschappen.
TranStar is eigenaar van Talos 1 en probeert met deze experimenten te onderzoeken wat voor effect de Typhon op mensen kunnen hebben. Waarom? De achterliggende reden is alles behalve rooskleurig, want het draait vooral om geld. TranStar verdient namelijk goud geld met de zogenaamde Neuromods, die mensen speciale vaardigheden geven.
Alex heeft grote ambities voor de toekomst: hij wil een toekomst bewerkstelligen waar mensen een thuis tussen de sterren kunnen vinden. Hij wil dan ook herinnerd worden als de man die deze visie tot realiteit heeft omgetoverd. Zijn rotsvaste vertrouwen in zijn eigen visie zorgt ervoor dat hij bijna iedereen rond hem naar zijn pijpen kan laten dansen.
Meer lezen over TranStar en Talos 1? Check dan ook even onze Prey setting special.
110538

Mikhaila Ilyushin

Maak kennis met Mikhaila Ilyushin (probeer dat maar eens vijf keer snel achtereen te zeggen), ook wel Mika genoemd, wat een stuk makkelijker uit te spreken is.
Zij is werkzaam als Chief Systems Engineer op het ruimtestation de Talos I. Mika heeft hier het overzicht op het onderhoud van alle systemen die aan het hart van de Talos I staan. Als kind droomde ze ervan om als cosmonaut de sterren te ontdekken, maar deze dromen werden verpletterd door een zeldzame neurologische aandoening. Mika lijdt namelijk aan de aandoening Paraplexis, die ervoor zorgt dat ze stukje bij beetje de controle over haar eigen lichaam verliest.
110539

Walter Dahl

Walter Dahl is een Recovery Team Leader voor het Board of Directors van TranStar. Hij is een expert in elektronische combat en infiltratie. Dit in combinatie met een meedogenloos pragmatise, zorgen ervoor dat hij een ideale aanwinst is voor het oplossen van problemen die op het eerste gezicht onmogelijk lijken.
Dahl omgeeft zich het liefst met medewerkers die geen vraagtekens bij zijn bevelen zetten.
110540

Sarah Elazar

Sarah is werkzaam als Security Chief voor Talos 1. Ze is een geboren leider en is goed bestand tegen stress, waardoor haar baan perfect voor haar is weggelegd. Ze heeft weinig geduld voor spelletjes en is diep trouw aan de agenten die rapport uitbrengen bij haar.
110541

Dr. Igwe

Igwe is werkzaam als neurowetenschapper aan boord van de Talos 1. Hij is cruciaal voor de ontwikkeling van de eerdergenoemde Neuromod technologie.
Voor een groot deel van zijn carrière werd hij door het meerendeel van de wetenschappelijke community als een fraudeur afgeschilderd, vanwege zijn keiharde toewijding tot psychische fenomenen en paranormaal onderzoek. Maar de evenementen aan boord van Talos 1 hebben zijn overtuigingen alleen maar versterkt.
110542

Morgan Yu

Natuurlijk mogen we Morgan Yu niet vergeten, het speelbare personage van Prey. Je krijgt de keuze uit de mannelijke of vrouwelijke versie van Yu, maar het karakter an sich blijft hetzelfde. Het enige dat echt verandert, is de manier waarop je aangesproken wordt (Miss Yu of Mister Yu).
Morgan Yu is een briljante wetenschapper en uitvinder, die verantwoordelijk is voor een aantal van TranStars belangrijkste uitvindingen. Morgan maakt gebruik van onorthodoxe technieken en neigt ernaar te improviseren tijdens het oplossen van problemen, waardoor ze door sommige mensen als roekeloos wordt gezien.
Benieuwd geworden? Je kan zelf aan de slag met het eerste uur van de game in de Prey demo, die nu te downloaden is op Xbox One en PlayStation 4. De volledige game komt op 5 mei uit voor PC, Xbox One en PS4.