Top 5 beste Pokken Tournament DX Features

Article
maandag, 25 september 2017 om 17:02
xgn google image
In Pokkén Tournament DX nemen talloze Pokémon het op tegen elkaar in een actievolle fighting game! Maar wat kan je eigenlijk allemaal in de game? In deze Top 5 beste Pokken Tournament DX Features special zetten wij de beste features voor je op een rij.

5. Basic Battle

Dit is een standaard gevecht tussen twee spelers. De modus is te spelen met twee Switch systemen in handheld mode, twee Switch pro controllers of Joy-Con grip controllers, of door van een Switch de twee Joy-Con controllers los te klikken.
In Basic Battle vecht je tegen elkaar met een gekozen Pokémon en een Assist Pokémon. Wanneer één van de twee Pokémon al z'n HP kwijt is of de 80 seconden voorbij zijn, eindigt de ronde. Wanneer één van de twee Pokémon twee rondes gewonnen heeft, is hij of zij de winnaar. Wanneer beide Pokémon één ronde winnen, volgt er een derde finaleronde die de winnaar zal beslissen.
118531

4. Extra Battle

Extra Battle lijkt heel erg op Basic Battle, alleen kunnen de spelers hier hun eigen regels instellen. Zo hebben spelers in Extra Battle de optie om split-screen uit te zetten, de tijd en rondes van een gevecht te verlengen, de hoeveelheid HP van een speler verhogen of te verlagen en de behaalde Skills tijdens de singleplayer voor een Pokémon aan of uit te zetten.
Ondanks de gelijkenissen met Basic Battle is Extra Battle zeker het noemen waard in de lijst met Pokken Tournament DX features.
118540

3. Daily Challenge

In deze dagelijkse uitdaging moet de speler met een willekeurig gekozen Pokémon enkele uitdagingen zien te behalen. Hiervoor wordt de speler beloond met Skill Points voor Pokémon. De Daily Challenge is maar één keer per dag te spelen.
Het beste aan de Daily Challenges is toch wel dat de speler aan een willekeurig gekozen Pokémon wordt gelinkt. Hierdoor word je behoorlijk uit je comfort zone getrokken en uitgedaagd om met andere Pokémon te spelen, in plaats van telkens dezelfde.
118542

2. Ferrum League

De volgende modus binnen de lijst met Pokken Tournament DX features is Ferrum League. In deze modus vecht je tegen hordes uitdagers om de League Champion te worden. Kies een Pokémon en strijd samen om de allerbeste te worden!
De Ferrum League is verdeeld in verschillende kleine secties waarin de speler onderaan begint. Wanneer de speler genoeg uitdagers heeft verslagen en tenminste Rank 8 behaalt, krijg je een plekje in een heus toernooi. In het toernooi doen de sterkste Pokémon trainers mee, en door die te verslaan neemt de speler het uiteindelijk op tegen de Leauge Master.
118552

1. Team Battle

Misschien we de tofste nieuwe toevoeging aan Pokkén Tournament DX. In Team Battle kiezen twee spelers ieder drie Pokémon en strijden dan tegen elkaar. Wanneer één van de Pokémon verslagen is, wordt gelijk de volgende ingezet. De eerste speler die al zijn drie Pokémon kwijt is, heeft verloren.
Hierdoor lijkt Team Battle nog het meest op een traditioneel Pokémon gevecht, alleen speelt de speler als de Pokémon zelf! Een kinderdroom die uitkomt dus.
Pokkén Tournament DX is sinds 22 septeber overal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch! Waag jij je de ring in? Bestel het spel nu om er gelijk de strijd aan te gaan!