Netflix Originals die in 2017 nog uitkomen

Article
dinsdag, 26 september 2017 om 12:05
xgn google image
Dit zijn Netflix originals die dit jaar nog uitkomen. Ondanks dat er een hoop van Netflix verdwijnt, is nog niet alle hoop verloren.
Er zijn al een hoop geweldige Netflix originals uitgekomen dit jaar, maar 2017 is nog niet afgelopen en we verwachten nog veel meer. We hebben besloten om acht interessante series op een rijtje te zetten voor jullie. Dit is een selectie van alle originals die er nog aan komen in 2017.

Watership Down

Deze animatieserie, geproduceerd in samenwerking met de BBC, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard Adams. Het verhaal gaat over een groep konijnen die op zoek is naar een nieuw huis. De stemmen van de personages worden ingesproken door onder andere Ben Kingsley, Nicholas Hoult, Gemma Arterton, James McAvoy en John Boyega. De serie zal eerst te zien zijn op BBC One en daarna beschikbaar zijn op Netflix.
In 1999 is er al een animatiefilm uitgekomen gebaseerd op hetzelfde verhaal. De BBC heeft gezegd dat de serie minder geweld zal bevatten als de film uit 1999. Dit jaar nog was er ophef over de film, omdat ouders vonden dat deze ongepast was als film voor Pasen. Mocht je de oude film willen gaan kijken zorg er dan voor dat er geen jonge kinderen bij aanwezig zijn, de film is niet geschikt voor hen.
118627

Wormwood

Wormwood is een miniserie die van alles wat heeft. Het is deels documentaire, deels een interview, deels geacteerd. De serie, geregisseerd door Errol Morris, gaat over de LSD-experimenten van de CIA en de dood van Dr. Frank Olson. Dr. Olson kreeg voor zijn dood LSD toegediend zonder dit te weten en een tijdje daarna viel (of sprong) hij uit een hotelraam.
De zoon van Dr. Olson, Eric Olson, zal de rode draad zijn in de serie. Het verhaal draait om zijn zestig jaar lange zoektocht naar de waarheid betreffende de dood van zijn vader. Eric Olson zal zowel in het echt als geacteerd te zien zijn in Wormwood.
118628

Kiss Me First

Een serie gebaseerd op een boek met dezelfde naam. Kiss Me First gaat over Leila, een eenzaam meisje met een verslaving aan een online videogame. Via dat spel ontmoet ze Tess, een zelfverzekerd feestbeest, en de twee worden vrienden. Tot Tess opeens verdwijnt en Leila zich voor moet doen als Tess om er achter te komen wat er met haar vriendin gebeurd is.
De serie zal bestaan uit zes afleveringen van een uur lang. Veel is er nog niet bekend over de serie, maar het boek Kiss Me First is wereldwijd goed ontvangen. De verwachtingen liggen dus hoog.
118631

Dark

Dark is een Netflix original van Duitse makelarij (de serie is volledig in het Duits). Het is één van de series met de hoogst gespannen verwachtingen. Met een verhaal dat zeker leent van Stranger Things en The OA wordt Dark nu al dé afsluiter van 2017 genoemd.
Wanneer een kind vermist raakt in een klein Duits dorpje komen verschillende families onder druk ter staan. En deze families hebben meer met elkaar te maken dan dat je zou denken. Ook bovennatuurlijke mysteries spelen een rol in Dark en de eerste trailer is zeer mysterieus.
118632

Stranger Things seizoen 2

Seizoen 1 van Stranger Things was waarschijnlijk één van de grootste hits van 2016. En sinds de trailer voor seizoen 2 tijdens de Superbowl werd laten zien, was de hype weer helemaal terug. Seizoen 2 van Stranger Things komt in de week van Halloween uit op 27 oktober.
De makers van Stranger Things waren voor seizoen 2 geïnspireerd door het werk van James Cameron. De cast van seizoen 2 is volgens de makers ook groter. Ondanks dit blijft het verhaal trouw aan seizoen 1.
118633

The Punisher

The Punisher, de langverwachte spin-off serie van Netflix original Daredevil, gaat over Frank Castle, ook wel bekend als the Punisher. Frank Castle verscheen voor het eerst in seizoen 2 van Daredevil, maar al voordat dit seizoen afgelopen was begon de productie voor de spin-off over the Punisher.
Wanneer deze serie precies uitkomt, is nog niet bekend, maar hij zal ergens in 2017 nog uitkomen. Tot die tijd kun je genieten van Daredevil, of van de trailer van The Punisher.
118634

Alias Grace

Deze serie is gebaseerd op een boek van dezelfde schrijfster als The Handmaid’s Tale. Alias Grace gaat over het waargebeurde verhaal van de moorden op Thomas Kinnear en Nancy Montgomery. Hoewel het verhaal gebaseerd is op iets dat echt gebeurd is wordt het boek wel gezien als fictie, aangezien de schrijfster het verhaal in een roman heeft veranderd.
Alias Grace is al sinds 2012 in productie en zou eerst een film worden. Sindsdien is de productie veranderd naar een miniserie van zes afleveringen. De serie zal dit jaar nog uitkomen, een exacte datum is nog niet bekend.
118635

Mindhunter

Mindhunter is nog niet uit maar er is al aangekondigd dat de serie een tweede seizoen krijgt, zo weet je dat Netflix hoop heeft in een serie. Nu doen misdaadseries het over het algemeen wel goed, maar een vernieuwing doorvoeren voordat de eerste aflevering te zien is, gebeurt niet vaak.
Deze serie gaat over twee FBI agenten die opgesloten criminelen interviewen. Via deze interviews willen ze leren hoe een crimineel denkt en open zaken proberen op te lossen. De hoofdrollen worden gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany. Mindhunter verschijnt op Netflix op 13 oktober.
118721

The Crown seizoen 2

The Crown is een kostuumdrama dat gebaseerd is op het leven van de Engelse koningin Elizabeth de 2e. Het is dus naast een kostuumdrama ook meteen een biografische serie. Toen het eerste seizoen in 2016 op Netflix verscheen waren recensenten erg positief en de serie heeft een aantal prijzen gewonnen.
Dus spreekt het voor zich dat The Crown een tweede seizoen krijgt. Dit tweede seizoen blijft bij hetzelfde verhaal en zal op 8 december compleet op Netflix verschijnen. Er zijn meer seizoenen in de maak, want Netflix heeft al aangegeven dat de serie zes seizoenen in totaal krijgt. Elke twee seizoenen zal de serie ook nieuwe acteurs casten.
118723

Dirk Gently's Holistic Detective Agency seizoen 2

Dirk Gently's Holistic Detective Agency heeft eigenlijk voor iedereen wat. Het is een detective serie, een comedy serie en een sciencefiction serie. Het verhaal is gebaseerd op een boek en is zo nu en dan bijzonder absurd. Maar als je blijft plakken dan zal je seizoen één toch leuk vinden.
De serie is een samenwerking tussen BBC Amerika en Netflix, en was eerst in Amerika te zien. Daarna kwam de serie wereldwijd beschikbaar voor Netflix kijkers. Seizoen twee krijgt 10 afleveringen en zal dit jaar nog op Netflix verschijnen.

Populair Nieuws