Pokemon GO Nederland download tutorial voor iOS en Android - Video

  In deze video laten we je zien hoe je in Nederland Pokemon GO kunt downloaden. Deze Pokemon GO Nederland download tutorial is voor Android en iOS apparaten.

  Update 16 juli: Pokemon GO is nu officieel uit in Nederland. Je kunt de game nu downloaden via de App Store en Play Store.

  Pokemon GO is officieel nog niet uit, maar je kunt het wel degelijk spelen in Nederland. Weliswaar gaat het niet via de Nederlandse servers maar via de Australische of Amerikaanse dus je kunt nog eens last hebben van een haperende connectie.

  Voor de Pokemon GO Android installatie moet je los het bestand downloaden en overzetten naar je telefoon. Deze download is op deze site te vinden. Voor iOS kun je een buitenlands account aanmaken. Hoe dit allemaal werkt zie je in de bovenstaande video.

  Pokemon GO Nederland nu al een groot fenomeen

  Pokemon GO is in Nederland al duizenden keren gedownload en krijgt ook wereldwijd aandacht in het nieuws. Pokemon GO Nederland spelers komen soms in vreemde situaties terecht en daarom hebben verschillende bedrijven en instanties al een Pokemonverbod opgelegd. Zo heeft het Academisch Medisch Centrum problemen ondervonden met mensen die zonder toestemming gebieden hebben betreden om Pokemon te vangen terwijl dit niet mocht.

  Het gaat echter vooral om de fun die Pokemon GO spelers hebben met hun game en die hebben ze zeker. Her en der verschijnen al meerdere Pokemon GO evenementen en de afgelopen dagen zijn er tal van foto's en filmpjes opgedoken van plekken waar mensen soms wel met zijn honderden tegelijk Pokemon GO aan het spelen zijn.

  Naar verwachting komt Pokemon GO Nederland over een aantal dagen uit. Berichten dat de release was uitgesteld werden later weer ontkracht met de mededeling dat de game binnen enkele dagen naar Europa en Azië zou komen. Binnenkort kun je dus ook via officiële kanalen Pokemon GO op je smartphone downloaden.

  Pokemon GO is een zogenaamde Augmented Reality game waarbij virtuele wezens genaamd Pokemon in de wereld worden geprojecteerd via de camera van je smartphone. Je kunt de Pokemon door het scherm telefoon dan zien alsof ze echt voor je staan. Het doel van de game is om zo veel mogelijk van deze Pokemon te verzamelen.

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.